HEKA plast wondpleister...

HEKA plast wondpleister waterbestendig 20St.

HK.OT0111
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,35
Inclusief BTW
€ 1,24 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 5% € 0,68
300 12.5% € 50,69
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 5% € 1,28
300 12.5% € 1,18
 

HEKA Waterdichte Pleisters Kopen? Gebruik ze met vertrouwen!

Bestand tegen water en veelzijdig inzetbaar

Met HEKA waterdichte pleisters heb je de perfecte oplossing voor wondverzorging, zelfs in vochtige omstandigheden. Of je nu op zoek bent naar pleisters voor onderweg, tijdens je vakantie of gewoon voor dagelijks gebruik, deze waterafstotende pleisters bieden betrouwbare bescherming. Volg deze eenvoudige stappen voor het optimale gebruik van HEKA waterdichte pleisters:

1. Pas op maat aan

Knip de waterdichte pleister op het gewenste formaat dat het beste bij je wond past. Of het nu gaat om een pleister voor onder de douche of voor gebruik in water, je kunt de pleister gemakkelijk aanpassen aan de grootte van de wond. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en optimale bescherming, zelfs wanneer de pleister met water in contact komt.

2. Reinig en droog de huid

Voordat je de waterdichte pleister aanbrengt, is het belangrijk om de huid rond de wond goed te reinigen en te drogen. Een schone en droge huid zorgt ervoor dat de pleister goed hecht en optimale bescherming biedt, zelfs in vochtige omstandigheden.

3. Regelmatige vervanging voor optimale hygiëne

Vervang de waterdichte pleister minstens één keer per dag of zoals aanbevolen door medische professionals. Door regelmatige vervanging blijft de pleister effectief en hygiënisch, wat de kans op infectie vermindert en het genezingsproces bevordert.

Geschikt voor diverse situaties

De HEKA waterdichte pleisters zijn geschikt voor gebruik in diverse situaties. Of je nu een pleister voor onderweg nodig hebt, een waterdichte pleister voor onder de douche wilt gebruiken, of een betrouwbare pleister voor dagelijks gebruik zoekt, deze waterafstotende pleisters bieden veelzijdige bescherming. Voeg vandaag nog HEKA waterdichte pleisters toe aan je EHBO-uitrusting en ervaar de betrouwbare wondverzorging die ze te bieden hebben. Met hun waterafstotende eigenschappen en eenvoudige applicatie kun je met een gerust hart doorgaan met je dagelijkse activiteiten, wetende dat je wonden goed verzorgd zijn, zelfs in vochtige omstandigheden. Bestel nu en zorg voor de gezondheid en veiligheid van jou en je dierbaren, waar je ook bent.

Welke soort pleister navulling voor de EHBO koffer of verbandoos?

De HEKA pleisters zijn in verschillende maten en verpakking gemakkelijk te verpakken en te vervangen in de EHBO koffer, onderstaand een overzicht van het soort pleisters wat in de verbandkoffer geplaatst kan worden:

  • OT0100: Wondpleister Textiel 1 m x 6 cm
  • OT0101: Wondpleister Textiel assortiment 20 stuks
  • OT0110: Vingerpleister waterafstotend 1 m x 6 cm
  • OT0111: Vingerpleister waterafstotend 20 stuks

De pleister refills zijn ook erg geschikt voor onderweg of op vakantie door de compact verpakking van de pleisters. Erg gemakkelijk op te bergen.

Specificaties

  • Inhoud: 20 stuks
  • HEKA artikelnummer: OT0111-1
  • ZI-nummer: 16999614
  • Vuil- & waterafstotend
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: