Sana First Aid Blarenpleisters assorti 8 stuks

Sana First Aid Blarenpleisters assorti 8 stuks

600.0047.10
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,08
Inclusief BTW
€ 1,91 excl. BTW

De Sana First Aid Blarenpleisters zijn pleisters met een preventieve werking. De pleisters voorkomen wrijving waardoor er moeilijk blaren kunnen ontstaan en bevorderen natuurlijke genezing van de blaar. De Sana First Aid Blarenpleisters zijn ook geschikt voor kleine brandwonden.

 

Sana First Aid blarenpleister kopen - Maximale bescherming met de mixpack van verschillende blarenpleisters

Niets kan uw plezier zo snel bederven als pijnlijke blaren. Gelukkig biedt de Sana First Aid mixpack van blarenpleisters de ideale oplossing om uw dagelijkse activiteiten zonder hinder voort te zetten. 

Voordelen van Sana First Aid blarenpleisters

De blarenpleisters van Sana First Aid hebben een reeks voordelen die uw comfort en bescherming verbeteren:

  1. Snelle Pijnverlichting: Sana First Aid blarenpleisters bieden directe verlichting van pijn en ongemak, zelfs bij open blaren.

  2. Actieve Bescherming: Deze pleisters vormen een beschermende barrière tussen uw blaar en schoenen, waardoor wrijving wordt verminderd en verdere irritatie wordt voorkomen.

  3. Versnelde Genezing: De blarenpleisters van Sana First Aid bevorderen een vochtige genezing van de blaar, wat het herstelproces versnelt.

Waarom kiezen voor Sana First Aid blarenpleisters?

Sana First Aid is uw vertrouwde partner als het gaat om eerste hulp. Onze blarenpleisters zijn doordrenkt met expertise en zorgen voor snelle pijnverlichting, optimale bescherming en versnelde genezing. De mixpack met verschillende formaten en vormen stelt u in staat om altijd de juiste pleister bij de hand te hebben, ongeacht de grootte en locatie van uw blaar.

Bestel nu uw Sana First Aid blarenpleisters

Laat blaren uw dag niet verpesten. Kies voor de mixpack van Sana First Aid blarenpleisters en ervaar onmiddellijke verlichting en bescherming. Met onze hoogwaardige pleisters kunt u pijn en ongemak minimaliseren, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. Bestel vandaag nog uw Sana First Aid blarenpleisters en stap comfortabel en met vertrouwen in uw schoenen. Ga voor zorgeloosheid en bescherming, ga voor Sana First Aid.

De Sana First Aid Blarenpleisters zijn pleisters met een preventieve werking. De pleisters voorkomen wrijving waardoor er moeilijk blaren kunnen ontstaan en bevorderen natuurlijke genezing van de blaar. De Sana First Aid Blarenpleisters zijn ook geschikt voor kleine brandwonden. De pleisters zitten in een vouwdoosje verpakt. Het doosje bevat 8 pleisters in 3 formaten. De pleisters zijn waterdicht en vuilwerend. Dit helpt bij een optimale genezing. De pleisters zijn ook latexvrij.

Hoe gebruik ik een blarenpleister?

Om de Sana First Aid blarenpleister te gebruiken moet u eerst de huid schoonmaken en afdrogen. Daarna moet u de pleister aanbrengen en gladstrijken. U moet de pleister laten zitten todat het loslaat omdat u anders het genezingsproces verstoord. Als de pleister klaar is voor verwijdering moet u langzaam langs de huid rekken in plaats van naar boven trekken. Bij diabetes moet u uw arts raadplegen. Smeer na een blaar de huid rondom de uitgedroogde blaar in met vaseline en zorg hiermee ervoor dat er minder snel een nieuwe blaar ontstaat.

Specificaties Sana first aid blarenpleisters

  • Merk: Sana First Aid
  • Inhoud: 8 stuks
  • Voorzien van eurolock
  • Latexvrij
  • Waterdicht
Kleur
Beige
Materiaal
Katoen
hydrocolloïde
Afmeting
10,2 x 7 x 2,2 cm
Fabrikant
Sanaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Voet
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
8 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: