Dermaplast Universeel pleisterstrips 19 x 72 mm 100 stuks
Dermaplast Universeel pleisterstrips 19 x 72 mm 100 stuks
Dermaplast Universeel pleisterstrips...
Dermaplast Universeel pleisterstrips...

Dermaplast Universeel pleisterstrips 19 x 72 mm 100 stuks

HT.535151
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,50
Inclusief BTW
€ 5,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 6,50
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 5,85
 

Dermaplast Universele Waterafstotende Pleisters: Bescherming voor Gevoelige Huid

Ben jij op zoek naar hoogwaardige universele pleisters die zowel waterafstotend als vochtafstotend zijn? Dan zijn de Dermaplast Universele Waterafstotende Pleisters precies wat je nodig hebt. Wij nemen jou mee door de voordelen en toepassingen van deze pleisters.

Waarom Kiezen voor Dermaplast universele waterafstotende pleisters?

Dermaplast Universele Waterafstotende Pleisters zijn ontworpen om de behoeften van mensen met een gevoelige huid te vervullen. Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom je zou moeten kiezen voor deze pleisters:

1. Waterafstotend en vochtafstotend

Een van de belangrijkste kenmerken van deze pleisters is hun waterafstotende en vochtafstotende eigenschap. Dit betekent dat ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige omgevingen of situaties waarin de pleister in contact kan komen met water.

2. Rekbaar en comfortabel

De pleisters zijn gemaakt van rekbaar polyethyleenfolie, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm op de huid. Ze beperken je bewegingen niet en bieden de flexibiliteit die je nodig hebt voor dagelijkse activiteiten.

3. Snelle verzorging van kleine wonden

Dermaplast Universele Pleisters zijn perfect voor de snelle verzorging van kleine wonden, schrammen en snijwonden. Ze helpen bij het beschermen van de wond tegen vuil en bacteriën, wat de genezing bevordert. De pleisters zijn handig verpakt in een mooi afgewerkte verpakking.

Hoe gebruik je Dermaplast universele waterafstotende pleisters?

Het correct aanbrengen van pleisters is essentieel om ervoor te zorgen dat ze effectief zijn. Hier zijn de stappen voor een juiste toepassing van Dermaplast Universele Pleisters:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de huid rond de wond schoon en droog is voordat je de pleister aanbrengt. Als de huid vochtig is, kan de pleister minder goed hechten.
  2. Aanbrengen: Verwijder voorzichtig de beschermende backing van de pleister en breng deze aan op de wond. Zorg ervoor dat de pleister de hele wond bedekt en stevig aansluit op de huid.
  3. Druk voorzichtig aan: Druk de pleister voorzichtig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht. Zorg ervoor dat er geen luchtbellen onder de pleister zitten.
  4. Controleer en vervang: Controleer regelmatig de pleister en vervang deze indien nodig. Het is belangrijk om een schone en droge pleister te behouden om de wond goed te laten genezen.

Dermaplast Universele Waterafstotende Pleisters zijn een essentiële aanvulling op je EHBO-kit, vooral als je een gevoelige huid hebt of vaak in situaties verkeert waarin water en vocht een rol spelen. Deze pleisters bieden comfortabele bescherming en bevorderen een snelle genezing van kleine wonden. Zorg voor jezelf en je gezin door te investeren in hoogwaardige pleisters zoals Dermaplast Universele Waterafstotende Pleisters.

 

Productspecificaties Dermaplast 5351512 universeel pleisterstrips 

  • Inhoud: 100 stuks
  • Afmeting: 19 x 72 mm
  • Hartmann artikelnummer 5351512
  • Materiaal: Polyethyleenfolie (Waterdicht en vochafstotende pleister)
Merk
Dermaplast
Kleur
Beige
Afmeting
19 x 72 mm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Waterafstotend PE
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: