3M Cavilon Barrièrefilm spray 3346E 28ml

3M Cavilon Barrièrefilm spray 3346E 28ml

3M.3346E
Niet voorradig, wordt binnen 1-2 weken verwacht.
€ 10,82
Inclusief BTW
€ 8,94 excl. BTW

Barierrefilm van 3M voor de bescherming van uw huid tegen urine, feces en lichaamsvloeistoffen. Blijft tot 72 uur zitten op de huid, daarna voorzicht een nieuwe laag aanbrengen. Verpakt in een sprayflacon van 28ml

 

Cavilon Spray kopen? Ultieme bescherming voor de droge en schurende huid!

Waarom Cavilon Spray gebruiken?

Cavilon Spray van 3M is de ultieme huidbeschermer, speciaal ontworpen om de droge en schurende huid te beschermen. Deze spray vormt een transparante en ademende barrière op de huid, die langdurige bescherming biedt tegen irritatie en wrijving. Of je nu een actieve levensstijl hebt, werkt met verbanden of medische apparatuur, of gewoon last hebt van een gevoelige huid, Cavilon Spray is jouw ideale bondgenoot tegen ongemak en irritatie. De geavanceerde formule van Cavilon Spray zorgt voor een langdurige bescherming en verzorging van de droge huid. Het helpt ook om bestaande huidirritaties te verzachten en voorkomt dat deze verergeren. Met Cavilon Spray voel je je comfortabel en zelfverzekerd, zelfs tijdens de meest veeleisende activiteiten.

Hoe gebruik ik 3M Cavilon Spray?

Het gebruik van Cavilon Spray is eenvoudig en effectief: Schud het flesje goed voor gebruik. Houd het flesje op een afstand van ongeveer 10-15 centimeter van de huid. Spray een dunne en gelijkmatige laag op de droge en schurende gebieden van de huid. Laat de spray volledig drogen voordat je kleding, verbanden of medische apparatuur aanbrengt. Cavilon Spray kan dagelijks worden gebruikt, afhankelijk van de behoeften van je huid. Het is geschikt voor volwassenen en kinderen en kan veilig worden gebruikt op gevoelige huidgebieden.

Cavilon Spray kopen: ultieme bescherming voor je huid!

Met Cavilon Spray ben je verzekerd van ultieme bescherming en verzorging voor je droge en schurende huid. Of je nu een atleet bent, in een zorgomgeving werkt of gewoon behoefte hebt aan extra comfort, Cavilon Spray biedt de oplossing. De spray is niet vet, hypoallergeen en biedt langdurige bescherming. Het is gemakkelijk aan te brengen en laat geen residu achter, waardoor het een favoriet is bij veel gebruikers. Cavilon Spray is een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar effectieve bescherming tegen huidirritatie en schuren. Bestel nu jouw Cavilon Spray en geniet van comfort en bescherming voor je huid, waar je ook bent en wat je ook doet. Voorkom ongemak en irritatie en kies voor de ultieme bescherming met Cavilon Spray! Cavilon Spray kopen? Kies voor ultieme bescherming en verzorging van je droge en schurende huid met Cavilon Spray, jouw ideale huidbeschermer!

Specificaties

  • Inhoud: 28 ml
  • HS Code: 3005909900
  • 3M Artikelnummer: 3346E
  • Geschikt voor Wondzorg, Thuiszorg en langdurige zorg
  • Uitermate geschikt voor fietsers en wielrenners

Wat zijn de voordelen van 3M Cavilon spray?

  • Primaire barrière tegen lichaamsvloeistoffen, voor verbeterde continentiezorg
  • Alcoholvrij en niet-prikkend - voor comfortabel gebruik, zelfs op de pijnlijke, beschadigde huid
  • Veilig - heeft geen invloed op het genezingsproces van pijnlijke, beschadigde huid
  • Sneldrogend en plakt niet - voor gebruiksgemak en comfort voor de patiënt
  • Compatibel met chloorhexidinegluconaat en povidonjood
  • 3M Cavilon Niet-prikkende barrièrefilm is de originele alcoholvrije, vloeibare barrièrefilm, die snel droogt om een ademende, transparante laag op de huid te vormen.
Type
Spray
Fabrikant
3M
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
28 ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: