• -10%
Verbanddoos Auto DIN-13164

Verbanddoos EHBO Auto DIN-13164

700.1077
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,06 € 10,07 -10%
Inclusief BTW
€ 8,32 excl. BTW

Bestel een complete auto ehbo doos volgens de laatste norm veiligheidsnorm DIN-13164. Een complete verbanddoos met alle benodigde ehbo artikelen voor onderweg voor zowel de auto, bestelbus of vrachtwagen. In veel europese landen is het verplicht om een Auto verbanddoos aanwezig te volgens de europese regelgeving.

 

Voordelige EHBO verbanddoos voor de auto kopen?

Deze verbanddoos Auto volgens de laatste veiligheidsnormering DIN-13164 is voorzien van alle basis EHBO materialen voor de auto, bestelbus, vrachtwagen, caravan en camper. Breid de uitrusting uit met een Safetypen/Lifehammer of veiligheidsvest wat in veel europese landen naast de EHBO Doos auto verplicht is. Verplicht of niet, het is sowieso raadzaam EHBO hulpmiddelen in je auto te hebben. Voor jezelf of eventueel voor medeweggebruikers.

Wanneer u met uw auto, bus of vrachtwagen door het land rijdt waar het verplicht is een EHBO koffer bij u te hebben voldoet deze verbanddoos.

Wat is het voordeel van de Auto verbanddoos?

  • Volgens normering DIN 13164
  • Compact
  • Bevat alle materialen voor onderweg
  • Afmeting: 26 x 17 x 8 cm
  • Voorzien van sluitclips
  • Stevige ABS verbanddoos

In welke landen heb ik een verbanddoos auto nodig?

Wanneer u met uw auto, bus of vrachtwagen door het land rijdt waar het verplicht is een EHBO-koffer bij u te hebben, voldoet deze verbanddoos. Ook in verschillende landen is het verplicht om een EHBO-doos in uw auto te hebben, zoals in:

  • België, Bulgarije, Duitsland, Estland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Turkije, Oekraïne, Oostenrijk, Roemenië, Rusland, Servië & Montenegro, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Macedonië, Wit-Rusland.

Met een niet-Nederlands kenteken is het ook verplicht in België en Duitsland om een verbanddoos auto DIN-13164 aanwezig te hebben. Zorg ervoor dat er ook een gevarendriehoek en veiligheidsvest aanwezig is in de auto.

Kleur
Grijs
Materiaal
ABS
Afmeting
26 x 17 x 8 cm
Fabrikant
Holthaus
BTW
9%
Wandhouder
Nee
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Nee
Geschikt voor
Thuis
Werk
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
DIN-13164

Klanten die dit product kochten, kochten ook: