Prymos spray brandblusser Universeel

Prymos spray brandblusser Universeel

BB.49.0500
Voor 16.30 besteld, Morgen in Huis
€ 22,50

€ 22,50 excl. BTW

De Universeel spray-blusser is een voordelige alleskunner en is met name bedoeld voor thuisgebruik of kleine wooneenheden.

 

Elke grote brand begint klein. Zolang de brand nog lokaal is en niet op de omgeving overgeslagen, kan deze met in verhouding geringe inspanning en middelen geblust worden. Des te eerder dit gebeurt des te geringer is de schade. Een snelle reactie is dus van groot belang bij brandbestrijding. Een draagbaar brandblustoestel wat tot wel 25 meter ver weg hangt en alleen door getrainde BHV personeel goed ingezet kan worden zal niet aan een snelle reactie bijdragen. Het is daarom van belang, om in geval van nood een blusapparaat direct binnen handbereik te hebben die eenvoudig te bedienen is en over een zekere blusvermogen beschikt. Prymos spray-brandblussers voldoen precies aan deze eisen.

De Universeel spray-blusser is een voordelige alleskunner en is met name bedoeld voor thuisgebruik of kleine wooneenheden.

  • Eenvoudige bediening
  • Onderhoudsvrij
  • Milieuvriendelijk
  • Hoog blusvermogen
  • Micro mist techniek
  • KIWA / NCP goedgekeurd
  • 5 Jaar Garantie

De bluskracht van een brandblusser wordt in feite bepaald door het gebruikte blusmiddel en de sproeitechniek. Bij de Prymos spray-brandblusser wordt gebruik gemaakt van een specifiek voor de toepassing geschikt blusschuim. Bij het spuiten van het blusmiddel door het Micro-mist-Sproeisysteem wordt een schuim geproduceerd waarvan de blussende werking is gebaseerd op warmte onttrekking en de verstikkende werking door het scheiden van de brandstof en de zuurstof. Dit effect wordt ondersteund door een homogene kegelvormige nevel geometrie en het koeleffect van de vloeistof.

Kleur
Rood
Merk
Prymos
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Schuim (AB)
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
625 ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: