Prymos spray brandblusser Universeel

Prymos sprayblusser Universeel

BB.49.0500
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 27,23
Inclusief BTW
€ 22,50 excl. BTW

De Universeel spray-blusser is een voordelige alleskunner en is met name bedoeld voor thuisgebruik of kleine wooneenheden.

 

Prymos Spraybrandblusser Universeel Kopen - Veelzijdige Brandveiligheid in uw Handen

Bent u op zoek naar een effectieve en veelzijdige manier om brand te bestrijden? Overweeg dan de aanschaf van een Prymos spraybrandblusser universeel. Ontdek de voordelen van deze innovatieve blusser en leer wanneer een Prymos universeel sprayblusser of voertuigblusser de juiste keuze is voor uw brandveiligheidsbehoeften. Elke grote brand begint klein. Zolang de brand nog lokaal is en niet op de omgeving overgeslagen, kan deze met in verhouding geringe inspanning en middelen geblust worden. Des te eerder dit gebeurt des te geringer is de schade. Een snelle reactie is dus van groot belang bij brandbestrijding. Een draagbaar brandblustoestel wat tot wel 25 meter ver weg hangt en alleen door getrainde BHV personeel goed ingezet kan worden zal niet aan een snelle reactie bijdragen. Het is daarom van belang, om in geval van nood een blusapparaat direct binnen handbereik te hebben die eenvoudig te bedienen is en over een zekere blusvermogen beschikt. Prymos spray-brandblussers voldoen precies aan deze eisen.

Voordelen van een Spraybrandblusser

Een spraybrandblusser biedt diverse voordelen die het een uitstekende keuze maken:

 1. Gebruiksgemak: Met een sprayblusser heeft u een eenvoudig te gebruiken blusmiddel in uw handen. Het vereist geen specifieke training en is geschikt voor iedereen.

 2. Snel en Effectief: De Prymos spraybrandblusser levert een krachtige spray die branden snel en effectief onder controle kan krijgen, waardoor schade wordt geminimaliseerd.

 3. Veelzijdigheid: Een universele sprayblusser is geschikt voor verschillende brandklassen, waaronder vaste stoffen, vloeistoffen en elektrische apparatuur. Dit maakt het een veelzijdige keuze.

Wanneer een Prymos Universeel Sprayblusser of Voertuigblusser?

Kies voor een Prymos universeel sprayblusser als u op zoek bent naar een multifunctionele oplossing voor brandveiligheid in huis, op kantoor of in openbare ruimtes. Deze blusser is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en kan worden gebruikt op verschillende brandtypes. Als u specifiek op zoek bent naar brandbeveiliging voor voertuigen, zoals auto's, boten of campers, dan is een Prymos voertuigblusser een betere keuze. Deze blusser is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van voertuigbranden en biedt de nodige bescherming onderweg.

Bestel nu uw Prymos spraybrandblusser

Investeer in uw veiligheid met de Prymos spraybrandblusser. Of u nu een universele sprayblusser zoekt voor veelzijdige brandbestrijding of een voertuigblusser voor onderweg, Prymos biedt hoogwaardige oplossingen die uw gemoedsrust vergroten. Bestel vandaag nog en wees voorbereid op het onverwachte. Kies voor innovatie en effectiviteit met Prymos.

De Universeel spray-blusser is een voordelige alleskunner en is met name bedoeld voor thuisgebruik of kleine wooneenheden.

Pluspunten Prymos Sprayblusser Universeel

 • Eenvoudige bediening
 • Onderhoudsvrij
 • Milieuvriendelijk
 • Hoog blusvermogen
 • Micro mist techniek
 • KIWA / NCP goedgekeurd
 • 5 Jaar Garantie

De bluskracht van een brandblusser wordt in feite bepaald door het gebruikte blusmiddel en de sproeitechniek. Bij de Prymos spray-brandblusser wordt gebruik gemaakt van een specifiek voor de toepassing geschikt blusschuim. Bij het spuiten van het blusmiddel door het Micro-mist-Sproeisysteem wordt een schuim geproduceerd waarvan de blussende werking is gebaseerd op warmte onttrekking en de verstikkende werking door het scheiden van de brandstof en de zuurstof. Dit effect wordt ondersteund door een homogene kegelvormige nevel geometrie en het koeleffect van de vloeistof.

Specificaties Prymos Spraybrandblusser universeel

 • Inhoud: 625 ml
 • Merk: Prymos
 • Kleur: Rood
 • Brandklasse: A-B-F

 

Kleur
Rood
Fabrikant
Prymos
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Schuim (AB)
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
625 ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: