Dermaplast Soft injectiepleister 250 stuks
Dermaplast Soft injectiepleister 250 stuks
Dermaplast Soft injectiepleister 250...
Dermaplast Soft injectiepleister 250...

Dermaplast Soft injectiepleister 250 stuks

HT.535381
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,13
Inclusief BTW
€ 6,54 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
30 10% € 21,39
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
30 10% € 6,42
 

Dermaplast Soft injectiepleister kopen

Waarom kiezen voor Dermaplast Soft injectiepleisters?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en comfortabele oplossing voor het afdekken van injectieplaatsen? De Dermaplast Soft injectiepleisters zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan jouw behoeften. Ze bieden niet alleen bescherming en comfort, maar zijn ook uiterst praktisch in gebruik. Hier zijn twee redenen waarom deze injectiepleisters een uitstekende keuze zijn:

  • Handige verpakking met 250 pleisters: Nooit meer tekort aan pleisters! Met 250 stuks in één verpakking heb je altijd voldoende voorraad.
  • Perfecte afmetingen voor injectieplaatsen: De pleisters zijn speciaal ontworpen met de perfecte afmetingen om injectieplaatsen effectief af te dekken.

Waarom Dermaplast Soft injectiepleisters?

Dermaplast Soft injectiepleisters zijn meer dan gewone pleisters. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van injectieplaatsen en bieden specifieke voordelen voor mensen met een gevoelige huid. Hier zijn twee belangrijke redenen om voor Dermaplast Soft te kiezen:

  • Zacht en zeer elastisch non-woven materiaal: Dit materiaal is niet alleen zacht voor de huid, maar ook uiterst elastisch, waardoor de pleister comfortabel blijft zitten, zelfs op beweeglijke delen van het lichaam.
  • Zeer lucht- en waterdampdoorlatend: Deze eigenschap zorgt ervoor dat de huid onder de pleister kan ademen, wat essentieel is voor een snelle genezing en het voorkomen van irritatie.

Gebruik en comfort van Dermaplast Soft injectiepleisters

Dermaplast Soft injectiepleisters zijn ontworpen om maximale bescherming en comfort te bieden bij de behandeling van injectieplaatsen, vooral voor patiënten met een zeer gevoelige huid. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, en hun speciale eigenschappen maken ze ideaal voor dagelijks gebruik. Let op de volgende punten:

  • Zachte bescherming voor gevoelige huid: Deze pleisters zijn uiterst zacht en veroorzaken geen extra irritatie, wat ze ideaal maakt voor mensen met een gevoelige huid.
  • Optimale bescherming en genezing: Door de hoge luchtdoorlatendheid en het vermogen om waterdamp door te laten, bevorderen deze pleisters een gezonde genezingsomgeving.

De Dermaplast Soft injectiepleisters bieden de perfecte combinatie van bescherming, comfort en gebruiksgemak. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of iemand die regelmatig injecties nodig heeft, deze pleisters zijn een uitstekende keuze. Met een verpakking van 250 stuks ben je altijd voorbereid en de speciale eigenschappen van de pleisters zorgen voor een optimale verzorging van injectieplaatsen. Kies voor Dermaplast Soft en ervaar het verschil zelf!

Productspecificaties Dermaplast 5353813 Soft 250 stuks

  • Hartmann artikelnummer: 5353813
  • Afmeting: 40 x 16 mm
  • Inhoud: 250 pleisters
  • Materiaal: Non woven pleister
Merk
Dermaplast
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Injectiepleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
250 Stuks

Bijbehorende producten