Beademingsmasker Sleutelhangermodel

Beademingsmasker Sleutelhangermodel

950.0035
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,86
Inclusief BTW
€ 2,36 excl. BTW

Beademingsmasker Sleutelhangermodel rond Producteigenschappen Ronde sleute.........

 

Beademingsdoek sleutelhanger kopen? Altijd voorbereid met een Kiss of Life!

Overweegt u een beademingsdoek sleutelhanger te kopen? Een kiss of life sleutelhanger, uitgerust met een reanimatiemasker, is een slim en praktisch hulpmiddel dat u altijd bij u kunt dragen. Dit compacte en handige accessoire biedt de mogelijkheid om direct levensreddende mond-op-mondbeademing toe te passen in geval van nood.

Waarom mond-op-mondbeademing?

Mond-op-mondbeademing is een essentiële vaardigheid bij het verlenen van eerste hulp aan bewusteloze slachtoffers of personen die niet meer zelfstandig kunnen ademen. Door lucht in de longen van het slachtoffer te blazen, kan zuurstof worden toegevoegd en kan de bloedcirculatie op gang worden gehouden. Dit is van levensbelang in noodsituaties waarbij de ademhaling van het slachtoffer stopt of ernstig wordt belemmerd.

Belangrijk bij EHBO & BHV trainingen

Een beademingsdoek sleutelhanger is niet alleen handig voor dagelijks gebruik, maar ook van onschatbare waarde tijdens EHBO- en BHV-trainingen. Het stelt u in staat om te oefenen met mond-op-mondbeademing op een realistische en veilige manier. Zo blijft u goed voorbereid op noodsituaties en kunt u snel en adequaat reageren als dat nodig is. Tip: Wij verkopen ook een volledige AED of toebehoren voor een defibrillator.

Hoe gebruik ik een beademingsdoek sleutelhanger?

De beademingsdoek sleutelhanger is zeer gebruiksvriendelijk. Bevestig de sleutelhanger aan uw sleutelbos, tas of broekriem, zodat u hem altijd binnen handbereik heeft. In geval van een noodgeval, haalt u het reanimatiemasker uit de houder en plaatst u het over de mond en neus van het slachtoffer. Blaas vervolgens uit door het mondstuk van het masker, zodat lucht in de longen van het slachtoffer wordt geblazen. Blijf doorgaan volgens de richtlijnen voor reanimatie totdat professionele hulp arriveert.

Wilt u altijd voorbereid zijn en een beademingsdoek sleutelhanger kopen? Kies voor de betrouwbare en compacte kiss of life sleutelhanger van Medisch Supplies, zodat u in geval van nood direct levensreddende hulp kunt bieden!

Beademingsmasker Sleutelhangermodel

Specificaties

  • Sleutelhanger met: beademingsdoekje + Paar Vinyl handschoenen
  • Bevestiging mogelijk via een ring en haak voor bijv. aan de broekriem of sleutelbos te bevestigen.

 

Kleur
Rood
Materiaal
Canvas
Fabrikant
MHCI Products
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: