HEKA silk hechtpleister ring 5 m x 2,5 cm niet steriel 12St.

HEKA silk hechtpleister ring 5 m x 2,5 cm niet steriel 12St.

HK.PL0074
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 16,63
Inclusief BTW
€ 15,26 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
20 10% € 33,27
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 10% € 16,64
 

HEKA viscose hechtpleister kopen? Kleefpleister voor de kleine gewrichten

HEKA viscose hechtpleister voor het vastzetten van kompressen of gaasjes. Zorg met de viscose kleefpleister dat de huid intact blijft en geen irritatie wordt veroorzaakt. Hechtpleister verpakt op een beschermring met een lengte van 5 meter en een breedte van 2,5 cm.

Ontdek de Voordelen van Non-Woven hechtpleister

 1. Sterke Hechting: Onze viscose hechtpleister biedt betrouwbare kleefkracht, waardoor uw verbanden en wondverbanden stevig op hun plaats blijven, zelfs gedurende langere periodes.

 2. Huidvriendelijk: Het zachte en hypoallergene materiaal van de hechtpleister zorgt voor comfort en minimaliseert het risico op huidirritatie. Ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

 3. Flexibel en Comfortabel: De viscose hechtpleister is flexibel en past zich aan de contouren van het lichaam aan. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm zonder belemmering van de bewegingsvrijheid.

 4. Diverse Toepassingen: Of u nu kleine wonden wilt beschermen, verbanden wilt bevestigen of andere medische toepassingen nodig hebt, deze hechtpleister is veelzijdig en geschikt voor verschillende situaties.

Waarom kiezen voor HEKA Viscose hechtpleister?

 1. Geschikt voor kleine gewrichten en het vastzetten van slangen en sondes:  De hypoallergene kleefstof zorgt voor een veilige en comfortabele hechting, zonder huidirritatie te veroorzaken.
 2. Betrouwbare Hechting: Of u nu een klein wondje behandelt of een groter verband moet aanbrengen, HEKA kleefpleister biedt betrouwbare hechting die de hele dag blijft zitten. Dit zorgt voor gemoedsrust, wetende dat uw verbanden op hun plaats blijven.
 3. Flexibel en Comfortabel: De viscose constructie van deze hechtpleister maakt het niet alleen flexibel, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Het past zich aan de contouren van het lichaam aan en belemmert de bewegingsvrijheid niet.
 4. Kleefkracht: Goede luchtcirculatie is essentieel voor een snel en gezond herstel. HEKA viscose Hechtpleister heeft een sterke kleefkracht.

Hoe gebruik ik HEKA kunstzijde hechtpleister?

Het gebruik van deze non-woven kleefpleister is eenvoudig en efficiënt. Volg deze stappen voor het beste resultaat:

 • Bereid de Huid Voor: Zorg ervoor dat het gebied schoon en droog is voordat u de hechtpleister aanbrengt. Dit zorgt voor een optimale hechting.
 • Meet en Knip Op Maat: Gebruik een verbandschaar om de benodigde lengte van de hechtpleister af te knippen. Zorg ervoor dat u voldoende pleister hebt om het volledige verband of de wond te bedekken.
 • Aanbrengen en Drukken: Verwijder voorzichtig het beschermende papier van de kleefzijde en breng de pleister aan op de huid. Druk lichtjes aan om een stevige hechting te verzekeren. Controleer en Vervang:
 • Controleer regelmatig of de pleister nog steeds goed vastzit, vooral als u het gebruikt op bewegende delen van het lichaam. Vervang indien nodig voor optimale hygiëne en effectiviteit.

Specificate Heka PL0074 hechtpleister viscose 5 m x 2,5 cm

 • Breedte hechtpleister: 2,5 cm
 • Lengte hechtpleister: 5 meter
 • Inhoud: 12 stuks
 • HEKA artikelnummer: PL0074
 • ZI-nummer: 15605817
Afmeting
5 m x 2,5 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
12 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: