Eilandpleister Waterproof 5 x 7 cm 10 st.
Eilandpleister Waterproof 5 x 7 cm 10 st.
Eilandpleister Waterproof 5 x 7 cm 10 st.
Eilandpleister Waterproof 5 x 7 cm 10 st.

Eilandpleister Waterproof 5 x 7 cm 10 st.

EP.OT0126
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,88
Inclusief BTW
€ 3,56 excl. BTW

 

Waterbestendige eilandpleister Kopen - betrouwbare bescherming, zelfs in het water

Of het nu tijdens een zwempartij is of gewoon in uw dagelijkse bezigheden, water kan een uitdaging vormen voor wondverzorging. Gelukkig biedt de HEKA waterbestendige eilandpleister de perfecte oplossing. Deze speciale pleisters combineren betrouwbare bescherming met waterbestendigheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw wonden in vochtige omstandigheden. HEKA eilandpleister met een afmeting van 5 x 7 cm, verpakt per 10 pleisters.

De voordelen van een HEKA waterbestendige eilandpleister

De HEKA waterbestendige eilandpleister is ontworpen met unieke voordelen die uw wondverzorging naar een hoger niveau tillen. Het centrale absorberende deel van de pleister biedt een zachte en beschermende barrière voor de wond. De zelfklevende border houdt de pleister stevig op zijn plaats, zelfs in vochtige omstandigheden. Het opvallende kenmerk van waterbestendigheid maakt deze eilandpleister ideaal voor situaties waarin u in contact kunt komen met water, zoals douchen, zwemmen of andere wateractiviteiten. U kunt genieten van uw dagelijkse activiteiten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het loskomen van de pleister.

Hoe gebruik ik een HEKA waterbestendige eilandpleister?

Het gebruik van een HEKA Waterbestendige Eilandpleister is eenvoudig en effectief. Begin met het reinigen en drogen van het wondgebied. Verwijder voorzichtig de beschermlaag van de pleister om de kleefzijde bloot te leggen. Plaats het centrale absorberende deel van de pleister over de wond en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat het goed hecht. Zorg ervoor dat de zelfklevende border van de pleister de huid rondom de wond bedekt. Dit voorkomt dat water de pleister binnendringt en beschermt de wond tegen vochtigheid. De waterbestendige eigenschap zorgt ervoor dat de pleister stevig op zijn plaats blijft, zelfs als u in contact komt met water.

HEKA waterbestendige eilandpleister kopen

Kies voor betrouwbare bescherming, zelfs in vochtige omstandigheden, met de HEKA Waterbestendige Eilandpleister en bestel vandaag nog. Met hun waterbestendige eigenschap en comfortabele ontwerp zijn deze pleisters perfect voor dagelijks gebruik en wateractiviteiten. Vertrouw op HEKA voor effectieve wondverzorging, altijd klaar om uw wonden te beschermen, waar u ook bent. Met de HEKA Waterbestendige Eilandpleister kunt u genieten van uw activiteiten zonder afbreuk te doen aan uw wondverzorging.

Productspecificaties HEKA eilandpleister waterbestending 5 x 7 cm

  • Afmeting pleister: 5 x 7 cm cm
  • Afmeting wondkussen: 2,8 x 3,8 cm
  • Inhoud: 10 stuks
  • HEKA artikelnummer: OT0126
  • CNK Code: 4223525
Afmeting
5 x 7 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Eilandpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: