Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1 rol
Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1 rol
Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1 rol
Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1 rol
Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1 rol
Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1 rol

Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1 rol

HT.900437
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,48
Inclusief BTW
€ 1,36 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
24 10% € 3,56
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
24 10% € 1,33
 

Omnipor kopen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en huidvriendelijke oplossing voor het vastzetten van verband of kompressen? Dan is de Omnipor hechtpleister van Hartmann precies wat je nodig hebt. Deze speciaal ontworpen kleefpleister combineert comfort met efficiëntie, waardoor het een ideale keuze is voor zowel professioneel als thuisgebruik.

Kenmerken van Omnipor hechtpleister

De Omnipor hechtpleister, vervaardigd van hoogwaardig wit non-woven materiaal met een synthetische kleeflaag, biedt uitzonderlijke eigenschappen:

  1. Waterafstotende impregnering: Deze eigenschap zorgt ervoor dat de pleister bestand is tegen vocht, waardoor deze ideaal is voor gebruik in vochtige omstandigheden of tijdens het douchen.

  2. Hoge lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid: Dankzij deze functie voorkomt de pleister huidmaceratie (verweking van de huid), wat vaak een probleem is bij langdurig gebruik van traditionele pleisters.

Voordelen van Hartmann Omnipor hechtpleister

Wanneer je kiest voor Hartmann's Omnipor hechtpleister, profiteer je van meerdere voordelen:

  • Afmetingen en verpakking: Elke rol heeft een lengte van 5 meter en een breedte van 2,5 cm, waardoor je voldoende pleister hebt voor meerdere toepassingen. Bovendien wordt elke rol netjes verpakt, wat zorgt voor hygiëne en gebruiksgemak.

  • Materiaal en ontwerp: De pleister is gemaakt van witte kunstzijde met een synthetische kleeflaag in strepen. Dit ontwerp zorgt voor een uitstekende hechting, terwijl de pleister toch zeer ademend blijft. De kartelrand maakt het gemakkelijk om de pleister op maat te scheuren zonder gebruik van schaar.

Het correct aanbrengen en verwijderen van de hechtpleister is cruciaal voor de beste ervaring:

Hechtpleister op wond

  1. Reinig en droog het gebied rond de wond zorgvuldig.
  2. Breng de pleister aan over het verband of kompres, zorg ervoor dat het goed vastzit.

Hechtpleister verwijderen

  1. Trek de pleister langzaam en voorzichtig los van de huid om irritatie te voorkomen.
  2. Mocht er kleefresten achterblijven, kunnen deze eenvoudig verwijderd worden met een beetje olie of speciale pleisterverwijderaar.

Waarom kiezen voor Omnipor van Hartmann?

De Omnipor hechtpleister is niet alleen een praktische keuze, maar ook een kostenbesparende. Als je op zoek bent naar een goedkope hechtpleister die niet inboet aan kwaliteit, dan is dit product een uitstekende optie. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of iemand die gewoon een betrouwbare pleister nodig heeft voor thuisgebruik, de Omnipor hechtpleister voldoet aan al je behoeften.

De Omnipor hechtpleister van Hartmann is een superieure keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, comfortabele en betaalbare oplossing voor wondzorg. Met zijn unieke eigenschappen en gebruiksvriendelijk ontwerp is deze pleister een must-have in elke verbandkoffer of EHBO set. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat je altijd voorbereid bent met de Omnipor hechtpleister.

Productspecificaties Omnipor 9004372 hechtpleister
  • Hartmann artikelnummer: 9004372
  • Afmeting: 5 m x 2,5 cm
  • Inhoud: 1 rol
Merk
Omnipor
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: