Rennie deflatine 36 tabletten

Rennie deflatine 36 tabletten

350.866260
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 12,06
Inclusief BTW
€ 11,06 excl. BTW

 

Rennie Deflatine kopen? Ontdek de voordelen van Rennie Deflatine!

Heb je last van een opgeblazen gevoel en winderigheid na het eten? Overweeg dan Rennie Deflatine, een bekend en effectief product dat speciaal is ontworpen om maagklachten zoals een opgeblazen gevoel te verlichten. 

Waarom Rennie Deflatine?

Rennie is een vertrouwd merk als het gaat om de behandeling van maagklachten, en Rennie Deflatine is een van hun populaire producten. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom je zou kunnen overwegen om Rennie Deflatine aan te schaffen:

1. Verlichting van opgeblazen gevoel

Een van de belangrijkste voordelen van Rennie Deflatine is de snelle verlichting van een opgeblazen gevoel. De actieve ingrediënten in Rennie Deflatine werken om overtollige lucht in de darmen te verminderen, wat resulteert in minder winderigheid en een comfortabeler gevoel na de maaltijd.

2. Effectieve behandeling van winderigheid

Rennie Deflatine is speciaal geformuleerd om winderigheid te verminderen. Het kan helpen bij het voorkomen van de ophoping van gas in de darmen, waardoor ongemak wordt verminderd en je je weer ontspannen kunt voelen.

3. Handige kauwtabletten

Rennie Deflatine is verkrijgbaar in de vorm van handige kauwtabletten. Dit maakt ze gemakkelijk in te nemen, zonder dat er water nodig is. Je kunt ze direct na de maaltijd innemen om snel verlichting te krijgen.

Waarom Rennie Deflatine?

Rennie Deflatine kan effectief zijn bij de behandeling van verschillende maagklachten, waaronder:

  • Opgeblazen gevoel
  • Winderigheid
  • Maagklachten na het eten
  • Onaangename druk in de buik

Het biedt snelle en effectieve verlichting, zodat je weer kunt genieten van je maaltijd zonder ongemak.

Rennie Deflatine ervaring

Veel mensen hebben positieve ervaringen met Rennie Deflatine en melden dat het hen heeft geholpen bij het verlichten van maagklachten en een opgeblazen gevoel. Hier zijn enkele van de ervaringen die mensen hebben gedeeld:

  • "Rennie Deflatine is mijn go-to oplossing voor een opgeblazen gevoel na het eten. Het werkt snel en ik voel me meteen beter."
  • "Ik heb vaak last van winderigheid, maar Rennie Deflatine heeft echt geholpen om mijn symptomen te verminderen. Ik kan nu rustig eten zonder me zorgen te maken."
  • "Rennie Deflatine is handig om bij de hand te hebben. Ik neem gewoon een kauwtablet na de maaltijd en mijn maagklachten verdwijnen."

Dit zijn slechts enkele van de positieve ervaringen van mensen die Rennie Deflatine hebben gebruikt om hun maagklachten te verlichten.

Wat is de dosering van Rennie Deflatine?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Rennie Deflatine:

  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 - 2 tabletten per keer kauwen of opzuigen
    (de tabletten kunnen zonder water worden ingenomen). De tabletten bij voorkeurinnemen één uur na de maaltijd en voor het slapen gaan. Bij klachten mogen tussentijds 1- 2 extra tabletten worden ingenomen. Gebruik niet meer dan 11 tabletten per 24 uur. Indien de symptomen langer dan 14 dagen aanhouden, raadpleeg dan uw arts om eenmogelijke ernstige ziekte uit te sluiten. Vermijd langdurig gebruik. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Werkzame stoffen:  Elke kauwtablet bevat de werkzame bestanddelen calciumcarbonaat (680 mg),magnesium carbonaat (80 mg) en simethicon (25 mg).
Hulpstoffen:  sorbitol (E 420), aardappelzetmeel, voorverstijfseld maiszetmeel, talk (E 553B), magnesiumstearaat (E 572), mintaroma (bevat onder andere dextrine) en citroenaroma (bevat onder andere dextrine)

RVG-nummer: 16447

Merk
Rennie
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Calciumcarbonaat
Fabrikant
Bayer
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
36 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: