Imodium instant smelttabletten 10tab

Imodium instant smelttabletten 10tab

350.771789
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,02
Inclusief BTW
€ 6,44 excl. BTW

 

Waarom Imodium instant smelttabletten gebruiken?

Snel en effectief verlichting van diarree

Imodium instant smelttabletten zijn speciaal ontwikkeld om snel en effectief verlichting te bieden bij diarree. De actieve ingrediënten in Imodium werken direct op de darmen om de frequentie en het volume van de ontlasting te verminderen, waardoor u zich snel beter kunt voelen.

Handige smelttabletten

Imodium instant smelttabletten zijn gemakkelijk in te nemen en hebben een aangename smaak. Ze smelten direct op de tong zonder dat er water nodig is, waardoor ze ideaal zijn voor onderweg of op momenten waarop u geen toegang heeft tot water.

Lange werkingsduur

Een van de voordelen van Imodium instant smelttabletten is de lange werkingsduur. Slechts één tablet kan tot wel 12 uur lang verlichting bieden, waardoor u langdurig kunt genieten van de voordelen zonder steeds opnieuw te hoeven doseren.

Verlichting zonder de oorzaak te behandelen

Imodium instant smelttabletten verlichten de symptomen van diarree, maar behandelen niet de onderliggende oorzaak ervan. Het is belangrijk om de oorzaak van de diarree te achterhalen en indien nodig medisch advies in te winnen om de juiste behandeling te krijgen.

Wanneer Imodium instant smelttabletten gebruiken?

Imodium instant smelttabletten kunnen worden gebruikt bij de behandeling van acute diarree. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals voedselvergiftiging, virale infecties of stress. U kunt Imodium instant smelttabletten gebruiken wanneer u last heeft van symptomen zoals frequente en waterige ontlasting, buikkrampen en een opgeblazen gevoel. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en de instructies op de verpakking te volgen. Raadpleeg een arts als de diarree langer dan 48 uur aanhoudt, als er bloed in de ontlasting zit of als er andere ernstige symptomen optreden.

Samenstelling
Werkzame stof: Elke Imodium Instant smelttablet orodispergeerbare tablet bevat 2 mg loperamidehydrochloride
Hulpstoffen: gelatine (E485), mannitol (E421), aspartaam (E951), muntsmaakstof (bevat ethanol en benzylalcohol), natriumwaterstofcarbonaat.

Dosering
- Bij acute (plotselinge) diarree
Begin met 2 tabletten (4 mg). Neem daarna na elke daaropvolgende losse ontlasting 1 tablet (2 mg),
zolang de diarree duurt. Neem nooit meer dan 8 tabletten (16 mg) op één dag.
- Bij chronische (langdurige) diarree
Begin met 2 tabletten (4 mg) per dag. Vervolgens deze dosis bijstellen, totdat u 1 tot 2 maal per dag vaste ontlasting heeft. Meestal wordt dit bereikt met 1 tot 6 tabletten (2 tot 12 mg) per dag. U mag nooit meer dan 8 tabletten (16 mg) op één dag innemen.

Kinderen vanaf 8 jaar
- Bij acute (plotselinge) diarree
Begin met 1 tablet (2 mg). Daarna na elke daaropvolgende losse ontlasting 1 tablet (2 mg), zolang de diarree duurt. Het aantal tabletten dat een kind op één dag in mag nemen, is afhankelijk van het
lichaamsgewicht van het kind. Zie hiervoor onderstaande tabel. Bij kinderen dient men er tevens op
te letten dat men nooit meer dan 8 tabletten per dag toedient.

- Bij chronische (langdurige) diarree
Begin met 1 tablet (2 mg) per dag. Vervolgens deze dosis bijstellen, totdat het kind 1 tot 2 maal per dag vaste ontlasting heeft. Meestal wordt dit bereikt met 1 tot 6 tabletten (2 tot 12 mg) per dag.
Het aantal tabletten dat een kind op één dag in mag nemen, is afhankelijk van het lichaamsgewicht
van het kind. Zie hiervoor onderstaande tabel. Bij kinderen dient men er tevens op te letten dat men nooit meer dan 8 tabletten per dag toedient.

Zie hiervoor onderstaande tabel.

Lichaamsgewicht Maximaal aantal zuigtabletten per dag
20-27 kg 3
27-34 kg 4
34-40 kg 5
40-47 kg 6
47-54 kg 7
meer dan 54 kg 8

Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Loperamidehydrochloride
Type
Tablet
Fabrikant
Johnson & Johnson
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: