Hibicet Bottlepack 25 x 15 ml

Hibicet Bottlepack 25 x 15 ml

350.720532
Niet op voorraad
€ 30,48
Inclusief BTW
€ 27,96 excl. BTW

Hibicet verdunning is een steriele, gebruiksklare waterige oplossing voor uitwendig gebruik


 

Hibicet Verdunning 25 x 15 ml kopen: De keuze voor effectieve desinfectie

Wanneer het aankomt op het waarborgen van hygiëne en veiligheid, is Hibicet uw betrouwbare bondgenoot. Met de Hibicet Verdunning 25 x 15 ml heeft u een krachtig desinfectiemiddel in handen dat ontworpen is om u te helpen bij het creëren van een schone en gezonde omgeving.

Hibicet verdunning is een steriele, gebruiksklare waterige oplossing voor uitwendig gebruik die als ontsmettingsmiddel kan worden toegepast bij

  • het reinigen en desinfecteren van grote, beschadigde huidoppervlakken
  • behandeling van ongevalsverwondingen en brandwonden
  • reiniging en desinfectie van de uitwendige geslachtsdelen tijdens de geboorte
  • het reinigen van de huid rondom de plaats waar geopereerd is alvorens het verband wordt aangelegd.

Waarom Hibicet?

Bewezen Effectiviteit: Hibicet staat bekend om zijn bewezen effectiviteit als desinfectiemiddel. Met een combinatie van actieve bestanddelen biedt Hibicet een krachtige bescherming tegen bacteriën en ziektekiemen. Verdunningsmogelijkheid: De Hibicet Verdunning 25 x 15 ml biedt u de mogelijkheid om het desinfectiemiddel te verdunnen volgens uw behoeften. Dit zorgt voor flexibiliteit in het gebruik en maakt het geschikt voor diverse toepassingen.

Waarvoor gebruik ik Hibicet?

Hibicet is een veelzijdig desinfectiemiddel dat in verschillende situaties gebruikt kan worden:

  • Handhygiëne: Met Hibicet kunt u uw handen grondig desinfecteren, wat essentieel is om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Vooral in omgevingen waar hygiëne van groot belang is, zoals in de gezondheidszorg, is Hibicet een waardevolle aanvulling.

  • Oppervlaktedesinfectie: Hibicet kan gebruikt worden om oppervlaktes te desinfecteren, waaronder medische apparatuur en werkplekken. Dit helpt bij het creëren van een veilige omgeving voor zowel professionals als patiënten.

  • Wondverzorging: Hibicet kan ook worden ingezet voor het reinigen en desinfecteren van kleine wonden. Het helpt bij het voorkomen van infecties en bevordert een snel herstel.

Met de Hibicet Verdunning 25 x 15 ml haalt u een betrouwbaar en effectief desinfectiemiddel in huis dat geschikt is voor verschillende toepassingen. Voeg het toe aan uw dagelijkse routine om een gezonde en hygiënische omgeving te creëren waarin u, uw collega's, en uw naasten zich veilig kunnen voelen. Neem vandaag nog de stap naar een schonere en veiligere omgeving. Bestel uw Hibicet Verdunning 25 x 15 ml en ervaar de gemoedsrust die komt met doeltreffende desinfectie.

Specificaties Hibicet 25 x 15 ml bottlepack

  • Merk: Hibicet
  • Inhoud: 25 ampullen x 15 ml
  • RVG nummer: 08739
Fabrikant
Hibicet
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Huid
Manier van Ontsmetting
Desinfectiemiddel
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
15 ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: