Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m 1 rol
Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m 1 rol
Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m 1 rol
Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m...
Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m...
Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m...

Omnipor hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m 1 rol

HT.900546
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,24
Inclusief BTW
€ 1,14 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
24 10% € 2,98
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
24 10% € 1,12
 

Omnipor Hechtpleister kopen?

Waarom kiezen voor Omnipor kleefpleister?

Ben je op zoek naar een huidvriendelijke en effectieve hechtpleister? Omnipor kleefpleister is de perfecte keuze voor iedereen die een betrouwbare en zachte oplossing nodig heeft voor het fixeren van verbanden en medische hulpmiddelen. Omnipor is gemaakt van wit non-woven materiaal met een synthetische kleeflaag in strepen en biedt meerdere voordelen. Hier zijn twee belangrijke redenen waarom Omnipor jouw keuze zou moeten zijn:

Bijzonder huidvriendelijk en veilig

Omnipor is ontworpen met het oog op huidvriendelijkheid. Door de extreem hoge lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid is de kans op huidmaceratie minimaal, wat het een veilige keuze maakt voor langdurig gebruik.

Waterafstotend en ademend

Deze hechtpleister is waterafstotend geïmpregneerd, waardoor het een uitstekende optie is voor situaties waarbij waterbestendigheid vereist is. De hoge ademendheid zorgt ervoor dat je huid gezond blijft.

Voordelen van Omnipor hechtpleister

Omnipor hechtpleister staat bekend om zijn kwaliteit en gebruiksgemak. Het is een goedkope hechtpleister die toch voldoet aan hoge standaarden. Hier zijn twee belangrijke voordelen:

  • Ideale afmetingen en kwaliteit: Met een lengte van 5 meter en een breedte van 2,5 cm, netjes verpakt per rol, is Omnipor perfect voor diverse toepassingen. Het is gemaakt van witte kunstzijde met een synthetische kleeflaag in strepen.
  • Waterafstotend en zeer ademend: Deze hechtpleister biedt een uitstekende combinatie van waterbestendigheid en ademend vermogen, waardoor het comfortabel is voor langdurig gebruik. De kartelrand maakt het eenvoudig om de pleister op maat te scheuren.

Gebruik van Omnipor hechtpleister

Het aanbrengen en verwijderen van Omnipor hechtpleister is eenvoudig, of het nu gaat om een hechtpleister op een wond aanbrengen of om de pleister te verwijderen. Volg deze stappen voor het beste resultaat:

  • Hechtpleister Plakken: Zorg ervoor dat het gebied waar de hechtpleister komt schoon en droog is. Knip of scheur de pleister af op de gewenste lengte en bevestig deze stevig over de wond of het medische hulpmiddel.
  • Voorzichtig Verwijderen: Om huidirritatie te voorkomen, moet de hechtpleister zorgvuldig worden verwijderd. Omnipor is ontworpen voor een pijnloze verwijdering, terwijl het toch een sterke fixatie biedt.

Omnipor hechtpleister is een uitstekende, goedkope keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, comfortabele en effectieve oplossing voor het fixeren van verbanden en medische hulpmiddelen. Met zijn ideale afmetingen, waterafstotende en ademende eigenschappen, en het gebruiksgemak van een kartelrand, biedt Omnipor een uitstekende combinatie van functionaliteit en comfort. Kies voor Omnipor voor een betrouwbare en huidvriendelijke ervaring bij elke verbandfixatie!

Productspecificaties Omnipor 9004252 hechtpleister
  • Hartmann artikelnummer: 9004252
  • Afmeting: 9,2 m x 2,5 cm
  • Inhoud: 1 rol
Merk
Omnipor
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: