Omnisilk hechtpleister 5 cm x 5 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 5 cm x 5 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 5 cm x 5 m 1 rol
  • Nieuw
Omnisilk hechtpleister 5 cm x 5 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 5 cm x 5 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 5 cm x 5 m 1 rol

Omnisilk hechtpleister 5 cm x 5 m 1 rol

HT.900432
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,11
Inclusief BTW
€ 2,85 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
24 10% € 7,46
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
24 10% € 2,80
 

Omnisilk hechtpleister voor de huid kopen

Waarom Omnisilk kleefpleister bestellen?

Ben je op zoek naar een hechtpleister die zowel effectief als zacht is voor je huid? Omnisilk kleefpleister is de perfecte keuze voor een scala aan verbandfixaties. Deze pleister is speciaal ontwikkeld voor de bevestiging van medische hulpmiddelen zoals sondes, canules, catheters, of meetinstrumenten bij patiënten met een gevoelige huid. Hier zijn twee essentiële punten om te overwegen bij het gebruik van Omnisilk:

Speciaal voor gevoelige huid

Omnisilk kleefpleister is ideaal voor mensen met een gevoelige huid, waardoor het comfortabel en veilig is in gebruik.

Belangrijk: Aanbrengen op droge en schone huid

Zorg altijd voor een droge en schone huid voordat je de hechtpleister plakt. Dit zorgt voor een optimale hechting en voorkomt huidirritatie.

Voordelen van Omnisilk hechtpleister

Omnisilk hechtpleister biedt vele voordelen, waardoor het een onmisbare keuze is voor zowel professionals in de gezondheidszorg als voor thuisgebruik. Hier zijn de twee meest significante voordelen:

  • Ideale Afmetingen en Kwaliteit: Met een lengte van 5 meter en een breedte van 5 cm, verpakt per rol, is Omnisilk perfect voor diverse toepassingen. Het is gemaakt van witte kunstzijde met een synthetische kleeflaag in strepen.
  • Waterafstotend en Ademend: Deze hechtpleister is waterafstotend geïmpregneerd en zeer ademend, waardoor het comfortabel en veilig is voor langdurig gebruik. De kartelrand vergemakkelijkt het afscheuren op de gewenste lengte.

Gebruik van Omnisilk hechtpleister

Het aanbrengen en verwijderen van Omnisilk hechtpleister is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zowel voor het bevestigen van een hechtpleister op een wond als voor het verwijderen ervan. Hier zijn de stappen:

Hechtpleister op wond aanbrengen

  • Hechtpleister plakken: Zorg ervoor dat het gebied waar de hechtpleister komt schoon en droog is. Knip of scheur de pleister af op de gewenste lengte en bevestig deze stevig over de wond of het medische hulpmiddel.

Hechtpleister verwijderen

  • Voorzichtig verwijderen: Om huidirritatie te voorkomen, moet de hechtpleister zorgvuldig worden verwijderd. Omnisilk is ontworpen voor een pijnloze verwijdering, terwijl het toch een sterke fixatie biedt.

Omnisilk hechtpleister is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, comfortabele en effectieve oplossing voor het fixeren van verbanden en medische hulpmiddelen. Met zijn perfecte afmetingen, waterafstotende en ademende eigenschappen, en het gebruiksgemak van een kartelrand, biedt Omnisilk een uitstekende combinatie van functionaliteit en comfort. Kies voor Omnisilk voor een betrouwbare en huidvriendelijke ervaring bij elke verbandfixatie!

Productspecificaties Omnisilk 9004322 hechtpleister
  • Hartmann artikelnummer: 9004322
  • Afmeting: 5 m x 5 cm
  • Inhoud: 1 rol
Merk
Omnisilk
Kleur
Transparant
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: