Omnipor hechtpleister 1,25 cm x 5 m 1 rol
Omnipor hechtpleister 1,25 cm x 5 m 1 rol
Omnipor hechtpleister 1,25 cm x 5 m 1 rol
  • Nieuw
Omnipor hechtpleister 1,25 cm x 5 m 1...
Omnipor hechtpleister 1,25 cm x 5 m 1...
Omnipor hechtpleister 1,25 cm x 5 m 1...

Omnipor hechtpleister 1,25 cm x 5 m 1 rol

HT.900436
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,25
Inclusief BTW
€ 1,15 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
24 10% € 3,01
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
24 10% € 1,13
 

Omnipor hechtpleister bestellen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en huidvriendelijke hechtpleister? Kies dan voor Omnipor, een hoogwaardige keuze die zowel comfort als bescherming biedt. Gemaakt van wit non-woven materiaal met een synthetische kleeflaag in strepen, is Omnipor speciaal ontworpen om huidirritaties te minimaliseren. Deze waterafstotend geïmpregneerde pleister garandeert een extreem hoge lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid, wat betekent dat je huid gezond en vrij van maceratie blijft. Omnipor is dus niet alleen effectief, maar ook bijzonder huidvriendelijk.

Waarom kiezen voor Omnipor kleefpleister?

Omnipor kleefpleister is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en zachte hechtpleister. Hier zijn twee belangrijke redenen waarom Omnipor uitblinkt:

Bijzonder huidvriendelijk

  • Voorkomt huidmaceratie: Dankzij de extreem hoge lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid, blijft de huid onder de pleister gezond, waardoor de kans op huidmaceratie aanzienlijk vermindert.
  • Waterafstotend Geïmpregneerd: Deze eigenschap maakt de pleister ideaal voor gebruik in vochtige omstandigheden, terwijl het toch ademend blijft.

Wat zijn de voordelen van Omnipor hechtpleister?

Omnipor hechtpleister biedt meerdere voordelen die het onderscheiden van andere kleefpleisters op de markt. Hier zijn de twee belangrijkste voordelen:

  • Perfecte afmetingen en kwaliteit: Met een lengte van 5 meter en een breedte van 1,25 cm, netjes verpakt per rol, is Omnipor perfect voor diverse toepassingen. Het is gemaakt van witte kunstzijde met een synthetische kleeflaag in strepen.
  • Zeer ademend en comfortabel: De ademende eigenschappen van de pleister zorgen voor comfort bij langdurig gebruik. De kartelrand maakt het eenvoudig om de pleister zonder schaar op maat te scheuren.

Hoe gebruik ik Omnipor hechtpleister?

Omnipor hechtpleister is eenvoudig in gebruik, of je nu een professional bent of het thuis gebruikt. Hier zijn de stappen voor het aanbrengen en verwijderen:

  • Hechtpleister plakken: Zorg dat het gebied waar de hechtpleister komt schoon en droog is. Knip of scheur de pleister af op de gewenste lengte en bevestig deze stevig over de wond.
  • Voorzichtig verwijderen: Om huidirritatie te voorkomen, moet de hechtpleister zorgvuldig worden verwijderd. Omnipor is ontworpen voor een pijnloze verwijdering en biedt toch een sterke fixatie.

Omnipor hechtpleister is een uitstekende keuze voor iedereen die een betrouwbare, comfortabele en goedkope oplossing zoekt voor het fixeren van verbanden. Met zijn ideale afmetingen, waterafstotende en ademende eigenschappen, en het gebruiksgemak van een kartelrand, biedt Omnipor een superieure combinatie van functionaliteit en comfort. Kies voor Omnipor voor een betrouwbare en huidvriendelijke ervaring bij elke verbandfixatie!

Productspecificaties Omnipor 9004362 hechtpleister
  • Hartmann artikelnummer: 9004362
  • Afmeting: 5 m x 1,25 cm
  • Inhoud: 1 rol
Merk
Omnipor
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten