Blockland Naaldcontainer Geel 2 Liter

Blockland Naaldencontainer Geel 2 Liter

ND.772590
Voor 16.30 besteld, Morgen in Huis
€ 2,89

€ 2,89 excl. BTW

Gebruikte spuitjes, naalden en lancetten op een veilige manier weggooien? Gebruik een naaldcontainer voor het netjes en veilig verwerken van uw injectiemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende eenheden. Inhoud 2 liter.

 

Het is belangrijk om naalden en andere scherpe objecten op een veilige manier op te bergen en te verwijderen. Dit helpt om het risico op ongelukken te verminderen en besmettingen te voorkomen. Gebruik altijd een naaldcontainer die is goedgekeurd volgens de lokale wetgeving en voorschriften.

Waarom een naaldencontainer gebruiken?

Een naaldcontainer is een speciaal soort container waarmee naalden en andere scherpe objecten veilig opgeborgen kunnen worden. Ze worden vaak gebruikt in medische instellingen, zoals ziekenhuizen en verpleegtehuizen, maar ook in huis, in professionele settings of bij thuiszorg. Naaldcontainers zijn ontworpen om het risico op steekwonden en het risico op besmetting met bloed- of andere lichaamsvloeistoffen te minimaliseren.

Naaldencontainer kopen?

Er zijn verschillende soorten naaldcontainers beschikbaar, zoals naaldcontainers voor eenmalig gebruik of herbruikbare naaldcontainers. Sommige naaldcontainers hebben een slot of een afsluitbare deksel voor extra veiligheid. Er zijn ook naaldcontainers die speciaal zijn ontworpen voor het opvangen van naalden of andere scherpe objecten die zijn gebruikt bij injecties of andere medische procedures.

  • Inhoud: 2 liter
  • Afmeting: 17 x 13 cm
  • ZI-nummer: 16191676

Wij bieden een ruim assortiment naaldencontainers aan van verschillende eenheden van 0,1 Ltr. tot 15 Ltr.

Materiaal
Plastic
Merk
MHCI Products
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1500ml

Klanten die dit product kochten, kochten ook: