Blockland Naaldencontainer Geel 2 Liter

Blockland Naaldencontainer Geel 2 Liter

ND.772590
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,79
Inclusief BTW
€ 3,96 excl. BTW

Gebruikte spuitjes, naalden en lancetten op een veilige manier weggooien? Gebruik een naaldcontainer voor het netjes en veilig verwerken van uw injectiemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende eenheden. Inhoud 2 liter.

 

Naaldcontainer kopen? Wat is een naaldcontainer?

Overweegt u een naaldcontainer te kopen? Ontdek wat een naaldcontainer is en waarom het essentieel is voor veilige en verantwoorde afvoer van gebruikte naalden en scherpe voorwerpen. Een naaldcontainer biedt een veilige oplossing voor het wegwerpen van medisch afval en minimaliseert het risico op prikongevallen.

Wat is een naaldcontainer?

Een naaldcontainer is een speciaal ontworpen container voor het veilig verzamelen en afvoeren van gebruikte naalden, injectiespuiten en andere scherpe medische voorwerpen. Deze containers zijn gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen doorboring en lekkage.

Naaldcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en capaciteiten, afhankelijk van de hoeveelheid medisch afval die moet worden afgevoerd. Ze zijn voorzien van een deksel met een speciale opening om gemakkelijk naalden in de container te plaatsen, terwijl voorkomen wordt dat ze eruit kunnen worden gehaald.

Hoe gebruik ik een naaldcontainer?

Het gebruik van een naaldcontainer is eenvoudig en veilig. Volg deze stappen om de container op de juiste manier te gebruiken:

  1. Plaats de gebruikte naald of het scherpe voorwerp voorzichtig in de daarvoor bestemde opening van de naaldcontainer.
  2. Sluit het deksel stevig om te voorkomen dat de naalden eruit kunnen komen.
  3. Zorg ervoor dat de naaldcontainer buiten bereik van kinderen en onbevoegde personen wordt bewaard.
  4. Wanneer de naaldcontainer vol is, sluit deze dan goed af en volg de juiste procedures voor het afvoeren van medisch afval in overeenstemming met de geldende regelgeving.

Naaldcontainers zijn een essentieel hulpmiddel in medische instellingen, prikposten, thuiszorg en andere omgevingen waarin medisch afval wordt geproduceerd. Ze beschermen patiënten, zorgverleners en het milieu tegen de risico's van prikongevallen en besmetting.

Sharpsafe of Klinion naaldcontainers

Wilt u een betrouwbare en veilige naaldcontainer kopen voor verantwoorde afvoer van medisch afval? Kies voor een hoogwaardige naaldcontainer van Medisch Supplies, en draag bij aan een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen.

Het is belangrijk om naalden en andere scherpe objecten op een veilige manier op te bergen en te verwijderen. Dit helpt om het risico op ongelukken te verminderen en besmettingen te voorkomen. Gebruik altijd een naaldcontainer die is goedgekeurd volgens de lokale wetgeving en voorschriften.

Waarom een naaldencontainer gebruiken?

Een naaldcontainer is een speciaal soort container waarmee naalden en andere scherpe objecten veilig opgeborgen kunnen worden. Ze worden vaak gebruikt in medische instellingen, zoals ziekenhuizen en verpleegtehuizen, maar ook in huis, in professionele settings of bij thuiszorg. Naaldcontainers zijn ontworpen om het risico op steekwonden en het risico op besmetting met bloed- of andere lichaamsvloeistoffen te minimaliseren.

Er zijn verschillende soorten naaldcontainers beschikbaar, zoals naaldcontainers voor eenmalig gebruik of herbruikbare naaldcontainers. Sommige naaldcontainers hebben een slot of een afsluitbare deksel voor extra veiligheid. Er zijn ook naaldcontainers die speciaal zijn ontworpen voor het opvangen van naalden of andere scherpe objecten die zijn gebruikt bij injecties of andere medische procedures.

  • Inhoud: 2 liter
  • Afmeting: 17 x 13 cm
  • ZI-nummer: 16191676

Wij bieden een ruim assortiment naaldencontainers aan van verschillende eenheden van 0,1 Ltr. tot 15 Ltr.

Materiaal
Plastic
Fabrikant
MHCI Products
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1500ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: