Atrauman Siliconen wondkompres 5 x 7 cm 5 stuks
Atrauman Siliconen wondkompres 5 x 7 cm 5 stuks
Atrauman Siliconen wondkompres 5 x 7 cm 5 stuks
Atrauman Siliconen wondkompres 5 x 7 cm 5 stuks
Atrauman Siliconen wondkompres 5 x 7...
Atrauman Siliconen wondkompres 5 x 7...
Atrauman Siliconen wondkompres 5 x 7...
Atrauman Siliconen wondkompres 5 x 7...

Atrauman Siliconen wondkompres 5 x 7 cm 5 stuks

HT.499567
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,86
Inclusief BTW
€ 9,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 10,86
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 9,77
 

Atrauman 5 x 7 cm siliconen wondkompres kopen?

Ben jij op zoek naar de ultieme oplossing voor wondverzorging? Overweeg dan eens om Atrauman Siliconen Wondkompres in huis te halen! Waarom zou je voor Atrauman siliconen wondkompres 5 stuks moeten gaan? Nou, laten we eens duiken in de wereld van Atrauman Silicone en ontdekken waarom dit jouw beste vriend kan worden als het gaat om wondbehandeling.

Wat is Atrauman siliconen wondkompres?

Atrauman Siliconen Wondkompres is de held van de wondverzorging. Het is geen gewoon stukje gaas, maar een slimme combinatie van materialen die ontworpen zijn om jouw wonden de best mogelijke zorg te bieden. Dit wondkompres bestaat uit een dragermateriaal van polyethyleenterephthalaat (PET) met aan beide zijden een laag siliconengel op basis van polydimethylsiloxan. Maar wat maakt dit zo bijzonder?

De Atraumatische wonderwerker

Atrauman Siliconen Wondkompres staat bekend om zijn atraumatische wondbehandeling. Wat betekent dat eigenlijk? Het betekent dat dit kompres zachtjes met jouw wond omgaat, zonder verdere schade aan te richten. Het hecht zich aan de wond, maar niet aan vochtige oppervlakken, waardoor het de wond niet beschadigt of verkleeft.

De Voordelen van siliconen wondkompres

Waarom zou je kiezen voor Atrauman Siliconen Wondkompres? Laten we de voordelen eens op een rijtje zetten:

Steriel verpakt siliconen kompres

Hygiëne is cruciaal als het gaat om wondverzorging. Daarom wordt Atrauman Silicone wondkompres steriel verpakt geleverd. Je kunt erop vertrouwen dat jouw wond de best mogelijke bescherming krijgt.

Breed toepasbaar gaas

Atrauman Silicone is een veelzijdige wondcontactlaag. Het is geschikt voor oppervlakkige wonden, acute verwondingen, chronische wonden met lichte tot matige exsudatie, en zelfs voor niet-exsuderende wonden. Het is ook ideaal voor gevoelige huidgebieden.

Verzacht pijn en ongemak

Dankzij de zachtheid van dit wondkompres wordt pijn en ongemak tot een minimum beperkt. Het is ontworpen met jouw comfort in gedachten.

Toepassingen van Atrauman siliconen wondkompres

Waar kun je Atrauman Siliconen Wondkompres allemaal voor gebruiken? Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen:

Oppervlakkige wonden

Of je nu te maken hebt met kleine snijwonden, schaafwonden of oppervlakkige brandwonden, Atrauman Siliconen Wondkompres biedt de bescherming die jouw wond nodig heeft voor een vlotte genezing.

Acute wonden

Bij recente verwondingen is het essentieel om de wond schoon en beschermd te houden. Atrauman Silicone doet dit met gemak.

Chronische wonden

Langdurige wonden, zoals doorligplekken (decubitus) en ulcera, kunnen baat hebben bij de zachte en effectieve behandeling van dit wondkompres.

Licht tot matige exsudatie

Wonden die vocht afscheiden, bijvoorbeeld als gevolg van infecties of chirurgische ingrepen, vinden verlichting met Atrauman Siliconen Wondkompres.

Niet-exsuderende wonden

Zelfs als jouw wond weinig tot geen vocht produceert, kan dit kompres dienen als een beschermende laag om de huid te beschermen en de genezing te ondersteunen.

Gevoelige huidgebieden

Plaatsen met een gevoelige huid, zoals rond de ogen of mond, worden met zorg behandeld dankzij de zachte aard van dit wondkompres.

Atrauman siliconen wondkompres bestellen?

Klaar om jouw wondverzorging naar een hoger niveau te tillen? Atrauman Siliconen Wondkompres 5 stuks is de ultieme keuze. Met zijn atraumatische eigenschappen, exsudaatdoorlatendheid en brede toepasbaarheid, zal dit kompres al snel jouw favoriete partner in crime worden als het gaat om wondverzorging.

Wacht niet langer en zorg ervoor dat je altijd Atrauman Silicone bij de hand hebt voor snelle en doeltreffende wondverzorging. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom dit siliconen wondkompres de beste keuze is voor jou en jouw dierbaren.

Productspecificaties Atrauman 4995673 siliconen wondkompres 5 x 7 cm

  • Hartmann artikelnummer: 4995673
  • Inhoud: 5 stuks
  • Afmeting: 5 x 7 cm
  • Materiaal: Polyethyleenterephthalaat & siliconengel
Steriliteit
Steriel
Merk
Atrauman
Kleur
Transparant
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: