HEKA Engels pluksel 1 m x 45 cm 1 Rol

HEKA Engels pluksel 1 m x 45 cm 1 Rol

HK.VA0102
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,09
Inclusief BTW
€ 3,75 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 4,09
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 3,68
 

Engels pluksel kopen? HEKA engels pluksel voor smetplekken!

Engels pluksel is een verbandmiddel gebruikt ter preventie van smetplekken of smetten. (Smetten = een huidaandoening waarbij erin de huid kloofjes ontstaan door middel van warmte en vocht.) Met het gebruik van engels pluksel wordt ervoor gezorgd

Waarom engels pluksel bestellen?

  • Geproduceerd van 100% ongebleekt katoen
  • Geschikt om te gebruiken als zalflap
  • Mogelijkheid om het gemakkelijk op maat te knippen met bijv. een verbandschaar

Wat is engels pluksel?

Smetplekken ontstaan door huid op huid contact door middel van warmte. wrijving en vochtigheid. Voorkom de smetplekken met engels pluksel en breng het aan zonder huid op huid contact. Houd de huidplooien droog en breng hiervoor een stuk engels pluksel aan met de ruwe zijde op de huid in de huidplooien. Dit wordt de zalflap genoemd die zorgt voor het afdekken op ontstoken plekken. LET OP! - Niet gebruiken op open wonden. Vervang het engels pluksel 2maal per dag om het pluksel vochtig te houden. Blijft het engels pluksel niet goed zitten, zet dit dan vast met het crepe windsel. Engels pluksel zorgt er ook voor dat overmatig transpiratie/vocht wordt opgenomen in het pluksel.Engels pluksel is een zacht, katoenen materiaal dat wordt gebruikt voor medische doeleinden, vooral voor wondverzorging en bescherming. De unieke structuur zorgt ervoor dat het pluksel niet aan de huid of aan de wond kleeft. Dit maakt het verwisselen van verband een stuk minder pijnlijk en vermindert de kans op huidirritatie.

Waarom engels pluksel?

Huidvriendelijkheid op zijn best: Engels pluksel staat bekend om zijn huidvriendelijke eigenschappen. Dankzij de zachte structuur is het ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Het minimaliseert huidirritaties en is luchtdoorlatend, wat helpt bij het voorkomen van zweetvorming en daarmee het risico op infecties.

Optimale bescherming voor wonden: Het gebruik van Engels pluksel draagt bij aan een sneller herstelproces van wonden. Het biedt een beschermende laag tussen de wond en het verband, waardoor de wond de nodige rust krijgt om te genezen. Bovendien vermindert het de kans op wondverstoring door bewegingen of druk.

Gemak en Flexibiliteit Met een afmeting van 1m x 45 cm in breedte, biedt het Engels pluksel voldoende materiaal om te knippen en aan te passen aan de specifieke behoefte. Of het nu gaat om een klein sneetje of een grotere wond, het pluksel kan eenvoudig worden aangepast aan de vereiste grootte.

Engels pluksel in dagelijks gebruik

Voor sporters Sporters, zowel amateurs als professionals, lopen vaak kleine verwondingen op. Engels pluksel is ideaal om snel en effectief wonden te beschermen tijdens het sporten, zodat je ongehinderd verder kunt.

In het huishouden Kleine ongelukjes zijn niet te vermijden in het dagelijks leven. Met Engels pluksel in je EHBO-doos ben je altijd voorbereid om snelle eerste hulp te bieden.

Voor ouderen en kinderen De gevoelige huid van ouderen en kinderen vereist speciale zorg. Engels pluksel is zacht genoeg voor hun huid en biedt tegelijkertijd de noodzakelijke bescherming tegen wrijving en druk.

Specificaties HEKA engels pluksel 1 m x 45 cm 

  • Afmeting: 1 m x 45 cm
  • HEKA Artikelnr.: VA0102
  • ZI-Nummer: 15344533

Tip: Zet engels pluksel vast met een leukopor hechtpleister voor de gevoelige huid.

Materiaal
Katoen
Afmeting
1 m x 45 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: