AED Reanimatieset

AED Reanimatieset

900.1200
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 14,72
Inclusief BTW
€ 13,50 excl. BTW

 

AED Reanimatieset Kopen? Een Onmisbare Aanvulling op uw AED!

Overweegt u een AED reanimatieset te kopen? Een AED reanimatieset is een essentiële aanvulling op uw AED (Automatische Externe Defibrillator) en biedt een complete oplossing voor het verlenen van levensreddende eerste hulp in noodsituaties. Het stelt u in staat om snel en effectief te handelen bij een hartstilstand en kan het verschil maken tussen leven en dood.

Waarom een AED reanimatieset naast de AED?

Een AED is een krachtig apparaat dat levens kan redden door een elektrische schok toe te dienen bij een hartstilstand. Echter, bij een hartstilstand is snelle en continue reanimatie ook van cruciaal belang. Een AED reanimatieset bevat alle benodigde hulpmiddelen, waaronder een beademingsmasker, om mond-op-mondbeademing toe te passen na het toedienen van een schok met de AED. Hierdoor kunt u direct doorgaan met reanimeren en de overlevingskans van het slachtoffer vergroten.

Waarom mond-op-mondbeademing?

Bij een hartstilstand stopt de ademhaling van het slachtoffer vaak. Mond-op-mondbeademing is van cruciaal belang om zuurstof naar de longen van het slachtoffer te brengen en de bloedcirculatie op gang te houden. Hierdoor wordt het lichaam van zuurstof voorzien en kunnen vitale organen blijven functioneren tot professionele hulp arriveert. Het beademingsmasker in de AED reanimatieset maakt het mogelijk om mond-op-mondbeademing op een hygiënische en effectieve manier uit te voeren.

Gebruiksgemak en Praktische Toepassing

Een AED reanimatieset is ontworpen voor gebruiksgemak en praktische toepassing. Het beademingsmasker is compact en kan eenvoudig op het gezicht van het slachtoffer worden geplaatst, waardoor u efficiënt kunt reanimeren. Bovendien is het essentieel om regelmatig te oefenen met de AED en reanimatietechnieken, zodat u zelfverzekerd en snel kunt handelen in noodsituaties.

Wilt u volledig voorbereid zijn op noodsituaties en uw AED uitrusten met een AED reanimatieset? Kies voor de hoogwaardige en complete oplossing van behulpzame EHBO materialen en vergroot de overlevingskans van slachtoffers bij een hartstilstand! Tip: Wij verkopen ook een volledige AED of toebehoren voor een defibrillator.

Inhoud

  • 1x Beademingsmasker
  • 1x Allesknipper
  • 1x scheermesje (met kam) voor patienten met een behaarde borst
  • 2x paar vinyl handschoenen
  • 1x handdoekje
  • 1x Gaaskompres 8,5 x 5 cm
  • 1x Alcoholdepper

De AED reanimatieset is verpakt in een handige opbergetui met duidelijke opdruk.

 

Kleur
Rood
Materiaal
Canvas
Fabrikant
MHCI Products
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: