Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 6 cm
Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 6 cm
 • Nieuw
Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 6 cm
Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 6 cm

Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 6 cm

HT.535361
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,58
Inclusief BTW
€ 6,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
32 10% € 24,24
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
32 10% € 6,82
 

Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 6 cm kopen?

Waarom de Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 6 cm kiezen?

Ben je op zoek naar een veelzijdige en huidvriendelijke oplossing voor kleine wondjes? De Dermaplast Soft pleisterrol van 5 meter lang en 6 centimeter breed is jouw ideale keuze. Hier zijn twee overtuigende redenen waarom deze pleisterrol een must-have is in elke EHBO-kit:

 • Lange lengte en makkelijk op maat te knippen: De royale lengte van 5 meter zorgt ervoor dat je niet snel zonder pleisters zit. Plus, je kunt ze eenvoudig op de gewenste maat knippen, wat enorm handig is voor verschillende soorten wonden.
 • Flexibiliteit en comfort: Dankzij de breedte van 6 centimeter zijn de pleisters breed genoeg om een goede dekking te bieden en toch comfortabel en flexibel te blijven.

Waarom Dermaplast Soft pleisters?

Als het aankomt op de verzorging van kleine wondjes, is de keuze voor de juiste pleister essentieel, vooral voor mensen met een gevoelige huid. Dermaplast Soft pleisters zijn specifiek ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Hier zijn twee belangrijke redenen om voor Dermaplast Soft te kiezen:

 • Snelle verzorging voor kleine wonden: Deze pleisters bieden snelle en effectieve bescherming voor kleine wondjes, wat essentieel is voor een vlotte genezing.
 • Ideaal voor gevoelige huid: Dermaplast Soft pleisters zijn gemaakt van zacht, plooibaar non-woven materiaal dat bijzonder zacht is voor de gevoelige huid.

Breng de pleister aan op de juiste manier!

Het is cruciaal dat de huid schoon en droog is voordat je een Dermaplast Soft pleister aanbrengt. Dit zorgt niet alleen voor een betere hechting, maar helpt ook infecties te voorkomen. Hier zijn twee stappen die je moet volgen voor een optimale applicatie:

 1. Reinig de huid: Zorg dat het gebied rondom de wond goed schoon is voordat je de pleister aanbrengt.
 2. Droog de huid zorgvuldig: Na het reinigen moet de huid grondig gedroogd worden om een optimale hechting van de pleister te garanderen.

Pleisters bestellen voor de gevoelige huid in combinatie met Hechtpleister

Dermaplast Soft pleisters zijn niet alleen zacht voor de huid, maar ook ontworpen om in combinatie met hechtpleisters gebruikt te worden. Dit biedt twee belangrijke voordelen:

 • Sterke hechting zonder irritatie: De combinatie met hechtpleisters zorgt voor een sterke hechting, waardoor de pleister goed op zijn plaats blijft zonder de gevoelige huid te irriteren.
 • Flexibel en comfortabel: Zelfs in combinatie met hechtpleisters behouden Dermaplast Soft pleisters hun flexibiliteit en comfort, wat belangrijk is voor dagelijks comfort en bewegingsvrijheid.

De Dermaplast Soft pleisterrol van 5 m x 6 cm is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, comfortabele en huidvriendelijke oplossing voor de verzorging van kleine wonden. Het is ideaal voor mensen met een gevoelige huid, dankzij het zachte, plooibare non-woven materiaal en de mogelijkheid om in combinatie met hechtpleisters gebruikt te worden. Kies voor Dermaplast Soft en zorg voor de beste verzorging van jouw huid!

Productspecificaties Dermaplast 5353612 Soft 5 m x 6 cm

 • Hartmann artikelnummer: 5353612
 • Afmeting: 5 m x 6 cm
 • Inhoud: 1 rol
 • Materiaal: Non woven pleister
Merk
Dermaplast
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Non Woven
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten