HEKA Engels pluksel 5 m x 45 cm 1 Rol

HEKA Engels pluksel 5 m x 45 cm 1 Rol

HK.VA0103
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 14,67
Inclusief BTW
€ 13,46 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
12 10% € 17,61
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
12 10% € 13,20
 

Engels pluksel kopen? HEKA pluksel voor smetplekken of smetten!

Engels pluksel is een verbandmiddel gebruikt ter preventie van smetplekken of smetten. (Smetten = een huidaandoening waarbij erin de huid kloofjes ontstaan door middel van warmte en vocht.) Met het gebruik van engels pluksel wordt ervoor gezorgd

Waarom engels pluksel kopen?

Engels pluksel is gemaakt van zacht katoen dat op een speciale manier is geweven, waardoor het de huid laat ademen terwijl het optimale bescherming biedt. Het pluksel kleeft niet aan de huid of aan wonden, wat het een ideale keuze maakt voor diverse verzorgende toepassingen.

  • Geproduceerd van 100% ongebleekt katoen
  • Geschikt om te gebruiken als zalflap
  • Mogelijkheid om het gemakkelijk op maat te knippen met bijv. een verbandschaar

Hoe wordt engels pluksel gebruikt?

Smetplekken ontstaan door huid op huid contact door middel van warmte. wrijving en vochtigheid. Voorkom de smetplekken met engels pluksel en breng het aan zonder huid op huid contact. Houd de huidplooien droog en breng hiervoor een stuk engels pluksel aan met de ruwe zijde op de huid in de huidplooien. Dit wordt de zalflap genoemd die zorgt voor het afdekken op ontstoken plekken. LET OP! - Niet gebruiken op open wonden. Vervang het engels pluksel 2maal per dag om het pluksel vochtig te houden. Blijft het engels pluksel niet goed zitten, zet dit dan vast met het crepe windsel.

Waarom Kiezen voor Engels Pluksel?

Uitzonderlijke Huidbescherming Een van de grootste voordelen van Engels pluksel is hoe het werkt als een beschermende barrière. Dit is met name belangrijk voor diegenen met gevoelige huidtypes of mensen die lijden aan huidaandoeningen zoals smetplekken of smetten. Deze aandoeningen, veroorzaakt door vocht en wrijving, kunnen pijnlijk zijn en leiden tot verdere complicaties als ze niet goed worden behandeld.

Ademend en Comfortabel Engels pluksel is niet alleen effectief, maar ook uiterst comfortabel. Dankzij de ademende eigenschappen voorkomt het overmatig zweten, wat met name belangrijk is voor gebieden van de huid die vatbaar zijn voor smetplekken. Dit zorgt voor een aangenamer gevoel en minimaliseert het risico op huidirritaties.

Flexibel in Gebruik Met een afmeting van 5m x 45 cm in de breedte biedt Engels pluksel meer dan voldoende materiaal voor diverse toepassingen. Je kunt het gemakkelijk op maat knippen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, wat het zowel praktisch als economisch maakt.

Engels Pluksel in Dagelijkse Situaties

Ideaal voor sporters:  Sporters, zowel amateurs als professionals, kunnen baat hebben bij het gebruik van Engels pluksel. Of het nu gaat om het voorkomen van wrijvingswonden tijdens een marathon of het beschermen van een bestaande wond tijdens een voetbalwedstrijd, Engels pluksel biedt de benodigde bescherming.

Onmisbaar in de gezondheidszorg: In medische instellingen, zoals ziekenhuizen en verzorgingshuizen, is Engels pluksel een gemeenschappelijk gezicht. Het wordt gebruikt om patiënten te beschermen tegen smetplekken, met name bedlegerige patiënten of degenen met beperkte mobiliteit.

Voor thuisgebruik: Engels pluksel is niet alleen voorbehouden aan professionals. Het is een waardevolle toevoeging aan elke huisapotheek, klaar om te helpen wanneer er kleine ongelukjes gebeuren. Het beschermt niet alleen wonden tegen vuil en infecties, maar zorgt er ook voor dat deze in een optimaal klimaat kunnen genezen.

Specificaties HEKA engels pluksel 5 m x 45 cm

  • Afmeting: 5 m x 45 cm
  • HEKA Artikelnr.: VA0103
  • ZI-Nummer: 15344568
Materiaal
Katoen
Afmeting
5 m x 45 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: