HEKA syntec zalfkompres 7,5 x 7,5 cm steriel 10st.
HEKA syntec zalfkompres 7,5 x 7,5 cm steriel 10st.
HEKA syntec zalfkompres 7,5 x 7,5 cm steriel 10st.
HEKA syntec zalfkompres 7,5 x 7,5 cm steriel 10st.
HEKA syntec zalfkompres 7,5 x 7,5 cm steriel 10st.
HEKA syntec zalfkompres 7,5 x 7,5 cm steriel 10st.

HEKA syntec zalfkompres 7,5 x 7,5 cm steriel 10st.

HK.KO0907
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,58
Inclusief BTW
€ 6,95 excl. BTW

Het steriele vetgaas voor het afdekken van schaafwonden en brandwonden. Steriel verpakt per stuk en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
60 10% € 45,45
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
60 10% € 6,82
 

Zalfkompres kopen? Optimaal comfort voor brandwonden en gevoelige wonden!

Wat is een zalfkompres?

Een zalfkompres, ook wel bekend als vetgaas verband, zalfgaas of paraffine kompres, is een speciaal wondverband dat doordrenkt is met een verzachtende en beschermende zalf, meestal op basis van paraffine. Het zalfkompres wordt gebruikt bij de verzorging van brandwonden, schaafwonden en andere gevoelige wonden. Het vetgaas verband creëert een beschermende barrière tussen de wond en het verband, waardoor het verband niet aan de wond kleeft en de genezing wordt bevorderd.

Hoe gebruik ik een vetgaas?

Het gebruik van een zalfkompres is eenvoudig en biedt optimale verzorging:

 1. Reinigen van de wond: Voordat je het zalfkompres aanbrengt, reinig je voorzichtig de wond en de omgeving om eventueel vuil en bacteriën te verwijderen.
 2. Aanbrengen van het kompres: Plaats het vetgaas verband voorzichtig op de wond, zodat het de wond volledig bedekt.
 3. Vastzetten: Bevestig het zalfkompres voorzichtig met een hechtpleister of een elastisch windsel, zodat het goed op zijn plaats blijft zitten.
 4. Verzorging van de wond: Controleer regelmatig of het zalfkompres schoon en droog is. Vervang het kompres indien nodig voor optimale hygiëne en genezing.

Waar wordt een zalfkompres voor gebruikt?

Een zalfkompres wordt voornamelijk gebruikt voor de verzorging van brandwonden, schaafwonden en andere gevoelige wonden. De verzachtende en beschermende zalf op het vetgaas verband helpt bij het verminderen van pijn, het voorkomen van uitdroging van de wond en het bevorderen van een snellere genezing. Het paraffine kompres vormt een comfortabele en niet-klevende laag tussen het verband en de wond, wat zorgt voor een aangename en effectieve wondverzorging.

Als specialist in wondverzorging bieden wij hoogwaardige zalfkompressen aan voor optimaal comfort en genezing. Onze zalfkompressen zijn doordrenkt met hoogwaardige paraffine zalf en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Ze zijn zacht, niet-klevend en gemakkelijk in gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor het verzorgen van gevoelige wonden en brandwonden. Voeg het zalfkompres toe aan je EHBO-kit en zorg voor een professionele en verzachtende wondverzorging.

Bestel nu je zalfkompressen en biedt optimale verzorging aan brandwonden en gevoelige wonden. Met ons hoogwaardige zalfkompres ben je verzekerd van een comfortabele en effectieve wondverzorging. Verzorg je wonden met zorg en bestel vandaag nog je zalfkompressen!

Waarom zalfkompres kopen?

 • De wondenranden blijven soepel door middel van de paraffine
 • Steriel verpakt
 • Geschikt voor schaaf- & brandwonden
 • Voorkomt uitdroging van de wond

De zalfkompressen zijn steriel verpakt en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. In de wereld van Eerste hulp verlening & Bedrijfshulpverling wordt het zalfkompres ook wel vetgaas, vetgaas verband, vetgaas brandwond, zalfgaas, zalfcompres of paraffine kompres genoemd.

 • HEKA Artikelnr.: KO0907
 • ZI-Nummer: 15813606
 • Afmeting: 7,5 x 7,5 cm
 • Verpakt per 10 stuks
Soort Kompres
Zalfkompres
Steriliteit
Steriel
Kleur
Wit
Materiaal
Cellulose
Paraffine
Afmeting
7,5 x 7,5 cm
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: