Cosmopor eilandpleister/wondverband steriel 8x10cm 25 stuks
Cosmopor eilandpleister/wondverband steriel 8x10cm 25 stuks
Cosmopor eilandpleister/wondverband...
Cosmopor eilandpleister/wondverband...

Cosmopor eilandpleister/wondverband steriel 8x10cm 25 stuks

HT.900806
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,68
Inclusief BTW
€ 7,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 8,68
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 7,81
 

Cosmopor 8 x 10 cm eilandpleister kopen: Optimale wondverzorging binnen handbereik

Ben je op zoek naar de perfecte eilandpleister voor wondverzorging? Zoek niet verder! Cosmopor eilandpleisters (8 x 10 cm) bieden hoogwaardige wondverzorging voor diverse medische toepassingen. Wij nemen jou mee en leggen uitgebreid uit waarom Cosmopor de juiste keuze is voor jouw wondverzorgingsbehoeften.

Waarom Cosmopor eilandpleister?

Cosmopor eilandpleisters zijn de ideale oplossing voor verschillende situaties waar wondverzorging vereist is. Of het nu gaat om postoperatieve wondverzorging of de steriele behandeling van kleine verwondingen tijdens eerste hulp, Cosmopor biedt betrouwbaarheid en comfort. Hier zijn enkele essentiële redenen waarom Cosmopor eilandpleisters (8 x 10 cm) jouw eerste keuze zouden moeten zijn:

1. Steriel per stuk verpakt

Cosmopor eilandpleisters (8 x 10 cm) worden individueel steriel verpakt. Dit garandeert een optimale hygiëne en voorkomt besmetting van de pleisters voordat ze worden aangebracht. Zo kun je altijd op een schone en steriele manier wonden behandelen.

2. Geschikt voor postoperatieve wondverzorging

Na een operatie is het cruciaal om de wond op een hygiënische en effectieve manier te verzorgen. Cosmopor eilandpleisters (8 x 10 cm) bieden de benodigde absorptie en bescherming om een optimale omgeving voor wondgenezing te creëren.

3. Ideaal voor eerste hulp

Bij kleine verwondingen zoals schaafwonden of snijwonden tijdens eerste hulp is snel handelen essentieel. Cosmopor eilandpleisters (8 x 10 cm) zijn eenvoudig aan te brengen en bieden de nodige bescherming om de wond schoon te houden, zelfs in noodsituaties.

4. Geschikt voor gevoelige huid

Niet alle pleisters zijn geschikt voor patiënten met een zeer gevoelige huid. Cosmopor eilandpleisters (8 x 10 cm) zijn zacht en hypoallergeen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor patiënten met een gevoelige huid zonder irritatie te veroorzaken.

Voordelen van Cosmopor zelfhechtend wondverband

Cosmopor eilandpleisters (8 x 10 cm) bieden tal van voordelen die ze tot de beste keuze maken voor wondverzorging:

  1.  Absorberend en zelfklevend: Cosmopor eilandpleisters (8 x 10 cm) zijn gemaakt van zacht non-woven materiaal en beschikken over een absorberende kern. Hierdoor kunnen ze wondvocht (exsudaat) opvangen zonder aan de wond te kleven. De zelfklevende eigenschap zorgt ervoor dat de pleister stevig op zijn plaats blijft zitten.
  2. Waterafstotende buitenzijde: De buitenzijde van Cosmopor eilandpleisters (8 x 10 cm) is waterafstotend, waardoor ze de wond effectief beschermen tegen vocht en vuil van buitenaf. Dit draagt bij aan een optimale omgeving voor wondgenezing.
  3. Gemakkelijk aan te brengen:  Dankzij de zelfklevende border pleister aan de rand van de Cosmopor eilandpleister (8 x 10 cm) zijn ze eenvoudig aan te brengen. Dit zorgt voor een snelle en gemakkelijke wondverzorging, zelfs in situaties waarin snel handelen vereist is.

Waar Cosmopor eilandpleister kopen?

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van Cosmopor eilandpleisters (8 x 10 cm), vraag je je misschien af waar je deze hoogwaardige producten kunt kopen. Gelukkig zijn Cosmopor eilandpleisters breed verkrijgbaar bij medische leveranciers en online retailers. Zorg ervoor dat je bij een betrouwbare leverancier koopt om te verzekeren dat je de hoogste kwaliteit ontvangt.

Cosmopor eilandpleisters (8 x 10 cm) zijn de ultieme keuze voor wondverzorging in verschillende situaties, variërend van postoperatieve zorg tot eerste hulp en behandeling van patiënten met een zeer gevoelige huid. Dankzij hun absorberende en zelfklevende eigenschappen, waterafstotende buitenzijde en gemakkelijke applicatie bieden ze de beste oplossing voor wondverzorging. Kies voor Cosmopor en verzeker jezelf van hoogwaardige eilandpleisters voor al jouw medische behoeften.

Productspecificaties Cosmopor eilandpleister 9008063

  • Inhoud: 25 stuks
  • Afmeting: 8 x 10 cm 
  • Wondpleister grootte: 6,5 x 3,8 cm
  • Hartmann artikelnummer 9008063
Merk
Cosmopor
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Eilandpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
25 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: