Wondpleisters HACCP Wondpleisters HACCP/Blauw Detectable 10+25/S

Wondpleisters HACCP Wondpleisters HACCP/Blauw Detectable 10+25/S

WP.40.0300
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,44
Inclusief BTW
€ 2,24 excl. BTW
10 Detecteerbare Wondpleisters en 25 Detecteerbare Pleisterstrips assorti. Produc.........

 

Blauwe pleisters kopen - Veiligheid en Hygiëne in één assortiment

Bent u op zoek naar de perfecte oplossing voor wondverzorging in omgevingen waar veiligheid en hygiëne centraal staan? Ontdek de voordelen van detecteerbare blauwe pleisters. Deze pleisters, ook wel bekend als HACCP pleisters, zijn speciaal ontworpen om zowel de veiligheid als de hygiëne te waarborgen. De vingerpleisters verpakt in een handige gripzak voorzien van verschillende maten blauwe pleisters.

Voordelen van een blauwe pleister

Blauwe pleisters bieden diverse voordelen die essentieel zijn voor een veilige werkomgeving:

 1. Visuele Detectie: De opvallende blauwe kleur van de pleisters maakt ze gemakkelijk detecteerbaar in diverse omgevingen. Mocht een pleister onverhoopt losraken, dan kan deze snel worden opgemerkt en verwijderd.

 2. Metalen Detecteerbaarheid: In sectoren zoals voedselverwerking zijn detecteerbare pleisters van onschatbare waarde. Ze kunnen worden opgespoord door metaaldetectoren, waardoor het risico op productcontaminatie wordt geminimaliseerd.

 3. Hygiëne en Veiligheid: Blauwe pleisters, inclusief de lange vingerpleister variant, bieden niet alleen de nodige bescherming voor wonden, maar voldoen ook aan strenge hygiënenormen. Ze zijn een must-have voor omgevingen waar voedselveiligheid cruciaal is.

 4. Waterafstotend

In welke sectoren wordt een blauwe pleister gebruikt?

Blauwe pleisters vinden hun toepassing in diverse sectoren, waaronder:

 1. Voedselverwerking: In HACCP-gecertificeerde omgevingen is het gebruik van blauwe pleisters essentieel om ervoor te zorgen dat pleisters niet onopgemerkt in voedsel terechtkomen.

 2. Gezondheidszorg: Blauwe pleisters worden vaak gebruikt in ziekenhuizen en klinieken, waar hygiëne en veiligheid voor patiënten en medisch personeel van groot belang zijn.

 3. Industrie: In productieomgevingen waar metalen detectoren worden gebruikt om productcontaminatie te voorkomen, zijn detecteerbare pleisters van onschatbare waarde.

Bestel nu detecteerbare blauwe pleisters

Kies voor de ultieme combinatie van veiligheid en hygiëne met detecteerbare blauwe pleisters. Of het nu gaat om voedselverwerking, gezondheidszorg of industriële toepassingen, deze pleisters bieden de gemoedsrust die u nodig heeft. Bestel nu en verzeker uzelf van hoogwaardige wondverzorging die voldoet aan de strengste veiligheids- en hygiënenormen. Investeer in uw welzijn en de integriteit van uw werkomgeving met detecteerbare blauwe pleisters. Het assortiment blauwe pleisters bevat de volgende afmeting:

 • 10 x Blauwe pleister 10 cm x 6 cm (Gemakkelijk op maat te knippen met een verbandschaar)
 • 25 x Assortiment pleister

Deze extra lange blauwe pleisters zijn zeer geschikt voor allerlei soorten wondjes in de voedingsindustrie en horeca. Ze zijn heel gemakkelijk en snel aan te brengen. 

Specificatie Sanaplast Assortiment blauwe pleisters

 • Inhoud: 35 stuks
 • Merk: Sanaplast
 • Soort pleister: HACCP pleister
Fabrikant
Sanaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
35 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: