Cosmopor eilandpleister/wondverband steriel 7,2x5 cm 50 stuks
Cosmopor eilandpleister/wondverband steriel 7,2x5 cm 50 stuks
Cosmopor eilandpleister/wondverband...
Cosmopor eilandpleister/wondverband...

Cosmopor eilandpleister/wondverband steriel 7,2x5 cm 50 stuks

HT.900800
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,13
Inclusief BTW
€ 7,46 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 8,13
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 7,32
 

Cosmopor eilandpleister bestellen?


Ben je op zoek naar de perfecte eilandpleister voor wondverzorging? Overweeg dan zeker Cosmopor eilandpleister, de hoogwaardige keuze voor diverse medische toepassingen. Onze professionals nemen je mee waarom Cosmopor de beste keuze is voor jouw behoeften op het gebied van wondverzorging.

Waarom Cosmopor eilandpleister?

Cosmopor eilandpleisters zijn de ideale oplossing voor verschillende situaties waar wondverzorging nodig is. Of het nu gaat om postoperatieve wondverzorging, de steriele behandeling van kleine verwondingen tijdens eerste hulp, of het verzorgen van patiënten met een zeer gevoelige huid, Cosmopor biedt de betrouwbaarheid en comfort die je nodig hebt. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom je voor Cosmopor eilandpleisters zou moeten kiezen:

  1. Absorberend en zelfklevend: Cosmopor eilandpleisters zijn gemaakt van zacht non-woven materiaal en beschikken over een absorberende kern. Dit maakt ze ideaal voor het opvangen van exsudaat (wondvocht) zonder aan de wond te kleven. De zelfklevende eigenschap zorgt ervoor dat de pleister stevig op zijn plaats blijft zitten.
  2. Waterafstotende buitenzijde: De buitenzijde van Cosmopor eilandpleisters is waterafstotend, waardoor ze de wond beschermen tegen vocht en vuil van buitenaf. Dit helpt bij het creëren van een optimale omgeving voor wondgenezing.
  3. Gemakkelijk aan te brengen: Dankzij de zelfklevende border pleister aan de rand van de Cosmopor eilandpleister zijn ze eenvoudig aan te brengen. Dit zorgt voor een snelle en gemakkelijke wondverzorging, zelfs in situaties waarin snel handelen vereist is, zoals bij eerste hulp

Wat zijn de voordelen van Cosmopor zelfhechtend wondverband?

Cosmopor eilandpleisters bieden een aantal voordelen die ze tot de beste keuze maken voor wondverzorging:

  1. Geschikt voor postoperatieve wondverzorging: Na een operatie is het essentieel om de wond op een hygiënische en effectieve manier te verzorgen. Cosmopor eilandpleisters bieden de benodigde absorptie en bescherming om een optimale omgeving voor wondgenezing te creëren.
  2. Ideaal voor eerste hulp: Bij kleine verwondingen, schaafwonden of snijwonden tijdens eerste hulp, is snel handelen belangrijk. Cosmopor eilandpleisters zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden de nodige bescherming om de wond schoon te houden.
  3. Geschikt voor gevoelige huid: Niet alle pleisters zijn geschikt voor patiënten met een zeer gevoelige huid. Cosmopor eilandpleisters zijn zacht en hypoallergeen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor patiënten met een gevoelige huid zonder irritatie te veroorzaken.

Cosmopor eilandpleisters zijn de ideale keuze voor wondverzorging in verschillende situaties, variërend van postoperatieve zorg tot eerste hulp en behandeling van patiënten met een gevoelige huid. Met hun absorberende en zelfklevende eigenschappen, waterafstotende buitenzijde en gemakkelijke applicatie, bieden ze de beste oplossing voor wondverzorging. Kies voor Cosmopor en verzeker jezelf van hoogwaardige eilandpleisters voor al jouw medische behoeften.

Productspecificaties Cosmopor eilandpleister 9008006

  • Inhoud: 50 stuks
  • Afmeting: 7,2 x 5 cm 
  • Wondpleister grootte: 4 x 2,5 cm
  • Hartmann artikelnummer 9008006
Merk
Cosmopor
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Eilandpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
50 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: