Care Plus Anti insect natural spray 15ml

Care Plus Anti insect natural spray 15ml

350.902013
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,24
Inclusief BTW
€ 3,50 excl. BTW
Inhoud

 

Care Plus Anti-Insect Natural Spray kopen?

Natuurlijke bescherming tegen insecten

Overweeg je de Care Plus Anti-Insect Natural Spray te kopen? Een uitstekende keuze! Deze spray biedt effectieve en natuurlijke bescherming tegen insectenbeten. Of je nu gaat wandelen, kamperen of reizen, met Care Plus Anti-Insect Natural Spray kun je genieten van de buitenlucht zonder gehinderd te worden door vervelende insecten.

Natuurlijke ingrediënten

De Anti-Insect Natural Spray van Care Plus bevat natuurlijke ingrediënten, zoals citronella-olie en lemon-eucalyptusolie, die bekend staan om hun afstotende werking tegen muggen en andere insecten. Het is een veilige keuze voor het hele gezin, inclusief kinderen vanaf 3 maanden oud.

Lange bescherming

De Anti-Insect Natural Spray biedt langdurige bescherming tegen insectenbeten. Eenmaal aangebracht op de huid, blijft de spray tot 6 uur effectief. Dit betekent dat je zorgeloos kunt genieten van je buitenactiviteiten zonder je constant zorgen te hoeven maken over vervelende beten.

Handige sprayflacon

Care Plus Anti-Insect Natural Spray wordt geleverd in een handige sprayflacon, waardoor het eenvoudig en gelijkmatig kan worden aangebracht op de huid. De sprayflacon is compact en gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd en overal beschermd bent tegen insecten.

Waarom Care Plus Anti-Insect Natural Spray gebruiken?

Effectieve bescherming tegen insecten

Care Plus Anti-Insect Natural Spray biedt effectieve bescherming tegen muggen, teken en andere vervelende insecten. De natuurlijke ingrediënten in de spray zorgen ervoor dat insecten op afstand blijven, waardoor je minder kans hebt om gebeten te worden en de overdracht van ziekten wordt verminderd.

Natuurlijke en huidvriendelijke formule

De Anti-Insect Natural Spray van Care Plus is samengesteld met natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de huid. Het bevat geen kunstmatige toevoegingen of agressieve chemicaliën. Hierdoor is het geschikt voor mensen met een gevoelige huid en biedt het een aangename geur tijdens het gebruik.

Geschikt voor diverse activiteiten

Care Plus Anti-Insect Natural Spray is geschikt voor diverse activiteiten in de buitenlucht, zoals wandelen, kamperen, tuinieren en reizen. Of je nu in Nederland blijft of naar tropische gebieden gaat, deze spray biedt je de nodige bescherming tegen insectenbeten.

Wanneer Care Plus Anti-Insect Natural Spray gebruiken?

Care Plus Anti-Insect Natural Spray kan worden gebruikt wanneer je je in gebieden bevindt waar insectenbeten veel voorkomen, zoals in de natuur, op de camping of op vakantie. Breng de spray gelijkmatig aan op de onbedekte huid en vermijd contact met de ogen.

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel tegen afwering van muggen, teken en knutten bij mensen. De gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden. Dit porduct is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Samenstelling
Werkzame stof: P-menthaan-3,8-diol
Gehalte: 19,2%

Bijzondere gevaren
Ontvlambare vloeistof en damp.
Schadelijk bij inademing.

Tip: Gebruik een tekentang RVS na een tekenbeet en hou de set volledig.

Type
Spray
Fabrikant
Care Plus
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
15 ml
8714024326290

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: