Tekentang RVS met houder
Tekentang RVS met houder
Tekentang RVS met houder
Tekentang RVS met houder

Tekentang RVS met houder

TK.10.0110
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,40
Inclusief BTW
€ 5,29 excl. BTW

 

Een tekentang gemaakt van roestvrij staal (rvs) is een speciaal soort tekentang die is gemaakt van een speciaal soort staal dat resistent is tegen roest en corrosie. Dit maakt het een goede keuze voor tekentangen die vaak worden gebruikt in omgevingen waar ze in contact komen met vocht, zoals buiten of in medische omgevingen.

Hoe moet een teek verwijderd worden?

Een tekentang voor teken, ook wel een teekentang genoemd, is een speciaal soort tang die wordt gebruikt om teken veilig en efficiënt te verwijderen. Dit type tang is speciaal ontworpen om de teek zo dicht mogelijk bij de huid te grijpen, zonder dat er stukjes van de teek achterblijven. Hierdoor wordt het risico op infectie verminderd.

Roestvrij staal heeft ook een aantal andere voordelen ten opzichte van andere materialen. Het is bijvoorbeeld hygiënisch omdat het niet reageert met voedingsmiddelen, medicijnen of andere producten. Het is ook een sterk materiaal, waardoor tekentangen van rvs vaak langer mee gaan dan tekentangen van andere materialen.

Een tekentang van roestvrij staal is vaak gepolijst of geborsteld voor een professionele uitstraling en een glad oppervlak. Dit maakt het gemakkelijker om de tang te reinigen en te desinfecteren.

Tekentang schoonmaken?

Het is belangrijk om te onthouden dat een tekentang van roestvrij staal net als andere tekentangen regelmatig moet worden gereinigd en gedesinfecteerd na gebruik, vooral als deze wordt gebruikt bij patiënten met besmettelijke ziekten of infecties. Het is ook aanbevolen om de teek zo dicht mogelijk bij de huid te grijpen zonder tekort te doen aan de teek zelf, dit vermindert het risico op infectie.

  • Inclusief springveer & houder
  • Gemakkelijk in gebruik.

Tip: Ga voorbereid onderweg of op reis met Care Plus deet tegen muggen, teken of insecten.

Materiaal
RVS
Fabrikant
MHCI Products
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: