Brandwondenspray 50 ml

Brandwondenspray 50 ml

700_1086
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,48
Inclusief BTW
€ 3,19 excl. BTW
De brandwondenspray is een gel op natuurlijke basis.
Koelt en verlicht pijn bij brandwonden.........

 

Brandwondenspray kopen? Ontdek wanneer je brandwondengel nodig hebt en hoe je brandwondenspray gebruikt voor effectieve brandwondverzorging.

Ben je op zoek naar een brandwondenspray? Bij ons vind je hoogwaardige producten die essentieel zijn voor de behandeling van brandwonden. In deze tekst leggen we uit wanneer je brandwondengel nodig hebt en hoe je brandwondenspray gebruikt voor optimale brandwondverzorging. Zorg voor een complete en professionele brandwondbehandeling met onze kwalitatieve producten.

Wanneer heb ik brandwondengel nodig?

Brandwondengel is nodig bij brandwonden van de eerste en tweede graad. Het biedt directe verlichting van de pijn, koelt de brandwond en bevordert het genezingsproces. Het is belangrijk om de brandwond direct te koelen met lauw stromend water gedurende ten minste 10 minuten voordat je de brandwondengel aanbrengt. Hiermee wordt de warmte uit de brandwond gehaald en verdere beschadiging voorkomen.

Hoe gebruik ik brandwondenspray?

Brandwondenspray is een handige en gemakkelijke manier om brandwonden te behandelen. Nadat je de brandwond voldoende hebt gekoeld, breng je de brandwondenspray aan op de wond. Zorg ervoor dat de spray op een afstand van 10-15 centimeter van de wond wordt gehouden. Spray gelijkmatig over de gehele brandwond. De spray vormt een beschermende laag op de wond en bevordert het genezingsproces. Zorg ervoor dat je de spray regelmatig controleert en indien nodig opnieuw aanbrengt.

Met onze brandwondenspray ben je altijd goed voorbereid op mogelijke brandwonden. Deze spray is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van brandwonden en voldoet aan de professionele normen voor brandwondverzorging. Zorg voor een snelle en effectieve behandeling van brandwonden door onze brandwondenspray aan te schaffen.

Kies voor kwaliteit en vertrouw op onze producten voor een optimale brandwondverzorging. Bestel vandaag nog je brandwondenspray en zorg dat je altijd de juiste middelen bij de hand hebt om brandwonden op een professionele manier te behandelen.

De brandwondenspray is een gel op natuurlijke basis.
Koelt en verlicht pijn bij brandwonden en zonnebrand

  • Effectieve koeling tot 2 uur lang.
  • Verlicht de pijn snel.
  • Bevordert de genezing.
  • Helpt infectie voorkomen.
  • Kleeft niet aan de wond.
  • Gemakkelijk in het gebruik.
  • Kan op verbrande kleding geplaatst worden.
     
Fabrikant
Burncare
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
50ml

Klanten die dit product kochten, kochten ook: