Leukopor Hechtpleister 5m x 1.25cm 1 Stuk

Leukopor Hechtpleister 5m x 1.25cm 1 Stuk

12200964
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,71
Inclusief BTW
€ 1,57 excl. BTW

 

Leukopor Hechtpleister Kopen? BSN Medical Hechtpleister voor de gevoelige en kwetsbare huid

De Voordelen van Leukopor Hechtpleister

Overweeg je Leukopor hechtpleister te kopen? Dan maak je een slimme keuze voor betrouwbare en comfortabele wondverzorging. Leukopor hechtpleister, ook bekend als kleefpleister, biedt een reeks voordelen die het een onmisbaar product maken in je EHBO-voorraad. De unieke samenstelling van Leukopor hechtpleister zorgt voor een uitstekende kleefkracht zonder de huid te beschadigen. Dit maakt het bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Of je nu een klein sneetje wilt afdekken of een gaasje op zijn plaats wilt houden, Leukopor tape blijft stevig zitten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over huidirritatie. Bovendien is Leukopor hechtpleister luchtdoorlatend, wat betekent dat de huid eronder kan ademen. Dit bevordert een gezonde genezing van wonden en minimaliseert het risico op infecties. De pleister is flexibel en past zich comfortabel aan de contouren van je lichaam aan, waardoor je vrij kunt bewegen zonder dat de pleister verschuift.

Hoe gebruik ik hechtpleister?

Het gebruik van Leukopor hechtpleister is eenvoudig en effectief. Volg deze stappen voor de beste resultaten:

 1. Voorbereiding: Reinig en droog de huid rondom de wond grondig voordat je de hechtpleister aanbrengt. Dit zorgt voor een optimale hechting.
 2. Aanbrengen: Knip de gewenste lengte van de Leukopor tape af en breng deze voorzichtig aan over de wond of het gaasje. Druk zachtjes aan om ervoor te zorgen dat de pleister goed hecht.
 3. Verwijderen: Om de hechtpleister te verwijderen, trek je deze voorzichtig in de richting van de haargroei. Doe dit langzaam en met constante druk om de huid niet te irriteren.

Leukopor hechtpleister is veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het fixeren van verbanden, gaasjes, en spalken. Het is een handige toevoeging aan je EHBO-kit, thuis en onderweg. Kies voor betrouwbare en comfortabele wondverzorging met Leukopor hechtpleister. Dit veelzijdige product is ideaal voor mensen met een gevoelige huid en biedt uitstekende kleefkracht zonder irritatie. Dankzij de luchtdoorlatendheid bevordert het een gezonde genezing, en de flexibiliteit zorgt voor comfortabele beweging. Wacht niet langer, koop nu Leukopor hechtpleister en voeg het toe aan je EHBO-voorraad. Met Leukopor tape ben je altijd voorbereid op onverwachte wondjes en kun je vertrouwen op een snelle en comfortabele genezing!


Toepassingen:

 • Fixatie van kompressen, gazen. etc.
 • Fixatie van electroden en andere meetinstrumenten.
 • Fixatie van slangen, katheters, sondes, etc.
 • Ideaal voor de zeer gevoelige huid.
 • Bijzonder geschikt voor toepassing bij baby's en ouderen.
 • Ook geschikt voor langdurig gebruik.

Specificaties Leukoporhechtpleister 5 m x 1,25 cm

 • Breedte hechtpleister: 1,25 cm
 • Lengte hechtpleister: 5 meter
 • Merk: BSN medical
 • BSN artikelnummer: 02471-00
Afmeting
5 m x 1,25 cm
Fabrikant
BSN
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: