Care Plus Venimex

Care Plus Venimex

350.788750
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 27,23
Inclusief BTW
€ 22,50 excl. BTW

 

Care Plus Venimex kopen?

Een slimme investering in je veiligheid

Overweeg je Care Plus Venimex te kopen? Een verstandige keuze! Deze innovatieve gifzuiger is een waardevol instrument om snel en effectief gif uit insecten- en schorpioenenbeten te verwijderen. Met Care Plus Venimex ben je goed voorbereid op noodsituaties en kun je snel handelen om de gevolgen van beten te verminderen.

Compact en draagbaar

Care Plus Venimex is compact en draagbaar, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen tijdens al je avonturen in de natuur. Of je nu gaat wandelen, kamperen of reizen, deze gifzuiger past moeiteloos in je tas of zak. Hierdoor ben je altijd voorbereid, waar je ook bent.

Gemakkelijk te gebruiken

De gifzuiger is eenvoudig te gebruiken, zelfs in noodsituaties. Plaats het mondstuk op de beet, selecteer de juiste zuigkracht en druk op de knop om het gif uit de huid te verwijderen. Dankzij het intuïtieve ontwerp kun je snel en effectief handelen, waardoor je verlichting biedt en verdere verspreiding van het gif voorkomt.

Geschikt voor verschillende beten

Care Plus Venimex is geschikt voor de behandeling van beten van verschillende insecten en schorpioenen. Of je nu gestoken bent door een mug, gebeten door een spin of een schorpioenbeet hebt opgelopen, deze gifzuiger helpt bij het verwijderen van het gif en verlicht de symptomen.

Waarom Care Plus Venimex gebruiken?

Snel en effectief verwijderen van gif

Care Plus Venimex is speciaal ontworpen om snel en effectief gif uit insecten- en schorpioenenbeten te verwijderen. Door het gif zo snel mogelijk te verwijderen, minimaliseer je de impact van de beet en verminder je de symptomen. Dit zorgt voor snelle verlichting en bevordert het herstelproces.

Veilig en pijnloos

De gifzuiger werkt op basis van een vacuümtechniek, waardoor het verwijderen van gif veilig en pijnloos is. Het creëert een negatieve druk rond de beet, waardoor het gif naar buiten wordt gezogen zonder verdere schade aan te richten. Dit maakt het een geschikte optie voor zowel volwassenen als kinderen.

Handige tool in noodsituaties

Care Plus Venimex is een waardevolle tool in noodsituaties. Of je nu in afgelegen gebieden bent of gewoonweg snel wilt handelen, deze gifzuiger stelt je in staat om direct te reageren en de nodige verlichting te bieden. Het kan het verschil maken tussen een ongemakkelijke ervaring en een snelle genezing.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt?
Met de Venimex van Care Plus kun je het gif van een insect of spinachtige snel uitzuigen

Aanwijzingen voor het gebruik
Breng je de Venimex op de plek van de beet of steek. Druk de gifzuiger krachtig naar beneden totdat de pomp ontsluit. De mondstukjes zijn op drie manieren te gebruiken. De Venimex gifzuiger is met een hand te bedienen en geschikt voor alle leeftijden. 

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Tip: Gebruik een tekentang RVS na een tekenbeet en hou de set volledig.

Fabrikant
Care Plus
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: