EHBO post Vinyl sticker 20x20cm

EHBO post Vinyl sticker 20x20cm

150.3132.09
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,57
Inclusief BTW
€ 2,12 excl. BTW

De EHBO post Vinyl sticker 20x20cm is een sticker die u verteld waar de ehbo post is.

 

EHBO Post Pictogram Kopen? Zorg voor Herkenbare EHBO Pictogrammen

Waarom Pictogrammen voor een EHBO Post?

Veiligheid en gezondheid zijn van groot belang, vooral in noodsituaties waar snelle hulp nodig is. Een EHBO Post Pictogram is een herkenbaar bord dat aangeeft waar de EHBO-post zich bevindt. Deze pictogrammen, ook wel bekend als het groene kruis pictogram, EHBO stickers of EHBO borden, zijn essentieel om de EHBO-post gemakkelijk te vinden, zodat hulpverleners snel kunnen ingrijpen bij een ongeval of medische noodsituatie.

Belang van Herkenbare EHBO Pictogrammen

In geval van een ongeval of medische noodsituatie is snelle toegang tot medische hulp van vitaal belang. Herkenbare EHBO pictogrammen zorgen ervoor dat mensen direct weten waar ze terecht kunnen voor eerste hulp. Dit is vooral belangrijk in drukke omgevingen, zoals kantoren, scholen, sportfaciliteiten, winkels en evenementenlocaties, waar snelle medische interventie van cruciaal belang kan zijn. Met duidelijke EHBO pictogrammen toon je als verantwoordelijke dat je de veiligheid van iedereen serieus neemt en dat je voorbereid bent op noodgevallen.

Nette en overzichtelijke pictogrammen kopen

Onze EHBO Post Pictogrammen zijn duidelijk en opvallend, met het herkenbare groene kruis pictogram dat onmiddellijk aangeeft waar de EHBO-post zich bevindt. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een opvallende kleur, zodat ze zelfs op afstand goed zichtbaar zijn. Met deze EHBO pictogrammen ben je er zeker van dat mensen snel de EHBO-post kunnen vinden in geval van een noodsituatie.

EHBO Post Pictogram Kopen

Zorg voor een veilige omgeving in jouw gebouw of evenement door duidelijke EHBO pictogrammen te plaatsen bij de EHBO-post. Onze EHBO Post Pictogrammen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ze zijn ideaal voor gebruik in kantoren, scholen, sportfaciliteiten, winkels, magazijnen, en vele andere locaties.

Bestel vandaag nog jouw EHBO Post Pictogrammen en zorg voor een herkenbare EHBO-post in jouw omgeving. Met deze duidelijke EHBO pictogrammen zorg je voor een veilige omgeving en ben je voorbereid op noodgevallen. Investeer in veiligheid en zorg voor goed zichtbare EHBO pictogrammen in jouw gebouw of evenement!

Kenmerken

  • Kleuren: groen en wit
  • Materiaal: Vinyl
  • Afmetingen: Breedte= 20cm x Lengte 20cm
  • Makkelijk te plakken
Kleur
Groen
Materiaal
Vinyl
Afmeting
20 x 20 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: