Baktolan Protect pure 100 ml
Baktolan Protect pure 100 ml
Baktolan Protect pure 100 ml
Baktolan Protect pure 100 ml

Baktolan Protect pure 100 ml

HT.981137
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,61
Inclusief BTW
€ 5,46 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
20 10% € 13,21
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 10% € 5,95
 

Baktolan Protect+ Pure kopen

Waarom Baktolan Protect+ Pure?

Ben je op zoek naar een huidverzorgingsproduct dat je huid optimaal beschermt en regenereert zonder toegevoegde geur? Overweeg dan zeker Baktolan Protect+ Pure. Deze parfumvrije water-in-olie-in-water lotion combineert de eigenschappen van een snel intrekkende o/w formule en een beschermende en onderhoudende w/o formule. Wat maakt Baktolan Protect+ Pure zo bijzonder en waarom zou je het moeten overwegen?

De kracht van Baktolan Protect+ Pure

1. Ondersteunt de regeneratie van de huid

Een gezonde huid is een essentieel onderdeel van je algehele welzijn. Baktolan Protect+ Pure is ontworpen om de regeneratie van je huid te ondersteunen. Het bevat het krachtige ingrediënt bisabolol, dat bekend staat om zijn vermogen om de natuurlijke beschermingsfunctie van een gezonde huid te versterken. Dit betekent dat je huid zichzelf beter kan herstellen en vernieuwen.

2. Sterk beschermend effect bij werken met waterige oplossingen

Als je vaak met waterige oplossingen werkt, weet je hoe belastend dat kan zijn voor je huid. Baktolan Protect+ Pure biedt een sterk beschermend effect, waardoor je huid beter bestand is tegen de invloed van waterige stoffen. Het zorgt voor een extra laagje bescherming dat essentieel is voor je huidgezondheid.

3. Versterkt de huidbarrière

Een gezonde huidbarrière is van vitaal belang om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Baktolan Protect+ Pure is ontwikkeld om de huidbarrière te versterken, waardoor je huid beter in staat is om zichzelf te verdedigen tegen schadelijke elementen zoals vervuiling en bacteriën.

4. Innovatieve formule (w/o/w Emulsie)

De formule van Baktolan Protect+ Pure is innovatief en uniek. Het maakt gebruik van een w/o/w emulsie, wat betekent dat het de voordelen van zowel een water-in-olie als een olie-in-water formule combineert. Dit resulteert in een product dat gemakkelijk smeerbaar is en snel wordt geabsorbeerd, zonder een onaangename vettige film op de huid achter te laten.

5. Beschermt tegen in water oplosbare stoffen

Bij bepaalde werkzaamheden kom je in contact met in water oplosbare stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je huid. Baktolan Protect+ Pure biedt bescherming tegen deze stoffen, waardoor je huid minder vatbaar is voor irritaties en schade.

6. Uitstekende huidverdraagzaamheid

De huidverdraagzaamheid van Baktolan Protect+ Pure is uitstekend. Het is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de meest gevoelige. Dit betekent dat je het met vertrouwen kunt gebruiken, zelfs als je een gevoelige huid hebt.

7. Voorkomt huidirritaties bij het dragen van handschoenen

Mensen die handschoenen dragen in hun dagelijkse werkzaamheden weten hoe dit huidirritaties kan veroorzaken. Baktolan Protect+ Pure is speciaal ontworpen om huidirritaties die worden veroorzaakt door het dragen van handschoenen te voorkomen. Het biedt een extra laagje bescherming om je huid te ontzien.

8. Vermindert huidirritaties aanzienlijk

Of je nu last hebt van huidirritaties door je werk of door andere factoren, Baktolan Protect+ Pure kan aanzienlijke verlichting bieden. Het kalmeert en verzacht de huid, waardoor irritaties verminderen en je huid er rustiger uitziet en aanvoelt.

9. Geur- en siliconenvrij

Voor degenen die gevoelig zijn voor geuren of die de voorkeur geven aan geurvrije producten, is Baktolan Protect+ Pure een ideale keuze. Het is volledig geurvrij en bevat geen siliconen, waardoor het zacht is voor je zintuigen en je huid.

10. Geen aantasting van de gezondheid van voedingsmiddelen (HACCP Beoordeeld)

Als je werkt in de voedingsindustrie, is het van vitaal belang dat je huidverzorgingsproducten voldoen aan strikte normen. Baktolan Protect+ Pure is HACCP beoordeeld, wat betekent dat het geen enkele aantasting van de gezondheid van voedingsmiddelen veroorzaakt. Je kunt het met vertrouwen gebruiken in een omgeving waar voedselveiligheid een topprioriteit is.

11. Vrij van siliconen en conserveringsmiddelen

Baktolan Protect+ Pure is vrij van siliconen en conserveringsmiddelen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke chemische stoffen die je huid kunnen aantasten. Het is een puur en effectief huidverzorgingsproduct.

Haal het beste uit je huidverzorgingsroutine

Je huid verdient de beste zorg en bescherming die je kunt bieden. Met Baktolan Protect+ Pure geef je je huid de aandacht die het nodig heeft om gezond, stralend en beschermd te blijven. Of je nu een actieve levensstijl hebt, in een veeleisende werkomgeving werkt of gewoon op zoek bent naar een product dat je huid gezond houdt, Baktolan Protect+ Pure is de juiste keuze.

Bestel Baktolan Protect+ Pure vandaag nog

Nu je alle voordelen en redenen om voor Baktolan Protect+ Pure te kiezen hebt ontdekt, rest er nog maar één ding om te doen: bestel dit geweldige product vandaag nog. Je zult versteld staan van de transformatie die het kan teweegbrengen in je huid. Bescherm, regenereer en verzorg je huid op de best mogelijke manier met Baktolan Protect+ Pure. Wacht niet langer en geef je huid de liefdevolle zorg die het verdient. Bestel nu en ontdek het verschil in je huidverzorgingsroutine. Je zult er geen spijt van krijgen.

Productspecificaties Baktolan 9811373 Protect+ pure 100 ml

  • Hartmann artikelnummer: 9811373
  • Inhoud: 1 tube
  • Afmeting: 100 ml 
Merk
Baktolan
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: