Wondhechtingstrips/Zwaluwstaartje 6 x 100 mm 20 stuks

Wondhechtingstrips/Zwaluwstaartje 6 x 100 mm 20 stuks

600.0080
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,18
Inclusief BTW
€ 2,92 excl. BTW

Hechtstrips per 20 verpakt ook wel het zwaluwstaartje genoemd voor het voor het dichten van kleine en ondiepe wonden. Afmeting: 100 x 6 mm.

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
20 5% € 3,18
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 5% € 3,02
 

Hechtstrips kopen? Ontdek de effectieve wondsluiting met hechtstrips

Wat zijn hechtstrips?

Hechtstrips, ook wel bekend als zwaluwstaartjes of zwaluwstaart pleisters, zijn dunne en flexibele strips die worden gebruikt voor het sluiten van oppervlakkige wonden. Ze zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal en kunnen de randen van een wond bij elkaar houden om een natuurlijke genezing te bevorderen.

Hoe gebruik of breng ik een hechtstrip aan?

Het aanbrengen van hechtstrips is eenvoudig en vereist geen medische expertise:

 1. Wondreiniging: Zorg ervoor dat de wond schoon en droog is voordat je de hechtstrip aanbrengt.
 2. Aanbrengen van de strips: Plaats de hechtstrips over de wond, zodat de uiteinden van de wond naar elkaar toe worden getrokken. De strips vormen als het ware een 'brug' over de wond.
 3. Zekeren: Druk de hechtstrips voorzichtig op de huid om ze stevig op hun plaats te houden.

Hechtstrips zijn een uitstekend alternatief voor traditionele hechtingen of nietjes, vooral voor oppervlakkige wonden die niet diep zijn. Als de wond niet stopt met bloeden, raadpleeg dan een arts.

Waar worden hechtstrips voor gebruikt?

Hechtstrips worden gebruikt voor diverse medische toepassingen, waaronder:

 • Schaafwonden: Hechtstrips zijn ideaal voor het sluiten van oppervlakkige schaafwonden, waarbij hechtingen niet noodzakelijk zijn.
 • Snijwonden: Voor kleine snijwonden waarbij de randen van de wond recht zijn en goed op elkaar passen, bieden hechtstrips een uitstekende wondsluiting.
 • Chirurgische incisies: In sommige gevallen worden hechtstrips gebruikt in combinatie met hechtingen om de wondranden extra te ondersteunen.
 • Lichte huidwonden: Bij oppervlakkige wonden die niet al te groot zijn, bieden hechtstrips een snelle en effectieve manier om de wond te sluiten en te beschermen.

Bestel nu hechtstrips voor een snelle wondgenezing

Met hechtstrips in je EHBO-kit ben je altijd voorbereid op onverwachte wondjes. Deze handige zwaluwstaart pleisters bieden een snelle en effectieve manier om oppervlakkige wonden te sluiten en te laten genezen.

Bestel nu hechtstrips en profiteer van snelle levering en hoogwaardige producten. Voeg hechtstrips toe aan je EHBO-voorraad en verzeker jezelf van een zorgvuldige en snelle wondgenezing, zonder onnodige hechtingen of nietjes.

Wat is het voordeel van een Hechtstrip?

 • Flexibele strip voor het aanbrengen op de huid
 • Hypoallergeen
 • Latexvrij
 • ETO Gesteriliseerd
 • Makkelijk te gebruiken op plaatsen waar de huid sneller opengaat zoals, de handen, kin en hoofd

Wacht niet tot de volgende snee of schaafwond zich voordoet. Bestel nu hechtstrips en wees voorbereid op elk klein wondje dat de aandacht verdient. Zorg voor een veilige en effectieve wondsluiting met hechtstrips!

Specificaties

 • Verpakt per 20 strips
 • Afmeting: 6 x 100 mm
 • ZI-nummer: 15763366
 • CNK nummer: 4222196
 • HEKA Artikelnummer: PL3200

Hechtstrips zijn verplicht in de EHBO Koffer of Verbanddoos. Snel en eenvoudig bestellen via onze veilige webshop. Vanaf €75 wordt uw bestelling gratis verzonden en snel afgeleverd. Wenst u op rekening te bestellen? Als bedrijf en vereniging is dit mogelijk. Voor 17:00 besteld, is de volgende werkdag bij u afgeleverd.

 

Materiaal
Textiel
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: