Brandwondenkompres 10 x 10 cm

Brandwondenkompres 10 x 10 cm

500.0021
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,20
Inclusief BTW
€ 2,94 excl. BTW
Hydrogel kompressen met melaleuca olie kunnen net zo effectief koelen als stromend water - het he.........

 

Brandwondenkompres kopen?

Ontdek wanneer je een brandwondenkompres nodig hebt en welk brandwondkompres geschikt is voor brandwonden. Gebruik Burncare brandwondenproducten voor effectieve brandwondverzorging.

Ben je op zoek naar een brandwondenkompres? Bij ons kun je hoogwaardige brandwondenkompersen kopen, een essentieel product voor de behandeling van brandwonden. In deze tekst leggen we uit wanneer je een brandwondenkompres nodig hebt en welk brandwondkompres geschikt is voor brandwonden. Maak gebruik van de uitstekende kwaliteit van Burncare brandwondenproducten voor effectieve brandwondverzorging.

Wanneer heb ik een brandwondenkompres nodig?

Een brandwondenkompres is nuttig in geval van brandwonden van de eerste en tweede graad. Het kompres biedt bescherming aan de brandwond, helpt pijn te verminderen en bevordert het genezingsproces. Het is belangrijk om de brandwond zo snel mogelijk te koelen met lauw stromend water gedurende ten minste 10 minuten voordat je het brandwondenkompres aanbrengt. Het kompres zorgt voor een isolerend effect, beschermt tegen infecties en minimaliseert het risico op verdere beschadiging van de brandwond.

Welk brandwondkompres is goed voor brandwonden?

Als het gaat om brandwondkompersen, is Burncare een uitstekende keuze. Burncare brandwondkompersen zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van brandwonden. Ze bestaan uit een hydrogel die op een kompres is aangebracht. Deze hydrogel heeft een verkoelend effect, verlicht de pijn en bevordert het genezingsproces. Bovendien heeft Burncare brandwondkompres een antibacteriële werking, waardoor het risico op infecties wordt verminderd. De kompressen zijn individueel verpakt, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken en hygiënisch zijn.

Met Burncare brandwondkompersen ben je altijd goed voorbereid op het behandelen van brandwonden. Of het nu thuis, op het werk of onderweg is, deze kompressen zijn gemakkelijk mee te nemen en direct beschikbaar wanneer je ze nodig hebt. Ze kunnen direct op de brandwond worden aangebracht en zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Kies voor Burncare brandwondkompersen en verzeker jezelf van hoogwaardige brandwondverzorging. Bestel vandaag nog en zorg dat je altijd een brandwondenkompres bij de hand hebt voor snelle en effectieve behandeling van brandwonden.

  • Afmeting: 10 x 10 cm
  • Inhoud: 1 stuks
  • Onmiddelijk pijnstillend effect
  • Ook te gebruiken bij schaafwonden en zonnebrand
  • Kleeft niet aan de wond

 

Afmeting
10 x 10 cm
Fabrikant
Burncare
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: