Brandblusser Schuim 6LTR Flameline (Schuim/Vetblusser)
Brandblusser Schuim 6LTR Flameline (Schuim/Vetblusser)
Brandblusser Schuim 6LTR Flameline (Schuim/Vetblusser)
Brandblusser Schuim 6LTR Flameline (Schuim/Vetblusser)

Brandblusser Schuim 6LTR Flameline (Schuim/Vetblusser)

FL.10.0103
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 50,58
Inclusief BTW
€ 41,80 excl. BTW

 

Schuimblusser of Flameline Schuimblusser Kopen? Kies voor de 6 Liter ABF Schuimblusser voor Complexe Branden!

Bent u op zoek naar een veelzijdige schuimblusser en twijfelt u tussen de gewone schuimblusser en de Flameline schuimblusser? De 6 liter ABF schuimblusser van Flameline biedt een krachtige oplossing voor het blussen van vaste stoffen (brandklasse A), vloeistoffen (brandklasse B) én vetbranden (brandklasse F). Deze sproeischuimblusser is ideaal voor gebruik in keukens, horecagelegenheden en andere ruimtes waar complexe branden kunnen voorkomen.

Wanneer Heeft u een 6 Liter ABF Schuimblusser Nodig?

De 6 liter ABF schuimblusser is ideaal voor situaties waar een grotere bluscapaciteit vereist is en waar brandrisico's gevarieerd en complex zijn. Deze schuim brandblusser biedt uitgebreide brandbestrijding en is geschikt voor veelvoorkomende branden zoals brandende vaste stoffen en vloeistoffen, maar ook voor vetbranden in bijvoorbeeld een professionele keuken. Met deze kleine brandblusser kunt u direct en effectief reageren bij een beginnende brand.

Hoeveel ABF Schuimblussers Heeft u Nodig per m²?

De hoeveelheid ABF schuimblussers die u per m² nodig heeft, hangt af van verschillende factoren, waaronder de brandrisico's en de grootte van de ruimte. Vetbranden zijn complexe branden en kunnen snel uitbreiden, daarom is het belangrijk om voldoende schuimblussers beschikbaar te hebben. Als algemene richtlijn wordt aanbevolen om ten minste één 6 liter ABF schuimblusser per 100 m² te hebben in keukens of andere ruimtes waar vetbranden kunnen voorkomen.

Waarom een Flameline Brandblusser?

De Flameline schuimblusser staat garant voor betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. De 6 liter ABF schuimblusser van Flameline is ontworpen volgens de laatste normen en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Met deze sproeischuimblusser heeft u een effectief blusmiddel in handen dat geschikt is voor het blussen van complexe branden, waaronder vetbranden in professionele keukens.

Investeer in uw veiligheid en die van anderen met de 6 liter ABF schuimblusser van Flameline. Met deze veelzijdige en krachtige schuimbrandblusser bent u voorbereid op verschillende brandgevaren en kunt u direct adequaat reageren bij een beginnende brand, zelfs bij vetbranden. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Flameline en verzeker uzelf van een effectieve brandbestrijding in verschillende situaties.

Specificaties

 • Gewicht: 6 Liter
 • Brandklasse: ABF
 • Hoogte: 55 cm
 • Breedte: 26 cm
 • Gewicht 10 KG
 • Geschikt voor: Kantoren, magazijn & thuis
 • Spuitduur 37 seconden
 • Spuitbereik: 5 meter
 • Blusrating 34 A / 183 B / 40 F
 • Materiaal: Metaal
 • Geschikt voor temperaturen van 0 °C tot plus 60 °C
Fluorvrij
Nee
Blusrating
34A / 183B / 40F
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Schuim-Vet (ABF)
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
6 Liter

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: