Tijgerbalsem Wit 19gr

Tijgerbalsem Wit 19gr

350.616020
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,63
Inclusief BTW
€ 7,96 excl. BTW

 

Tijgerbalsem Wit kopen? Verlicht pijn en bevorder het herstel met Tijgerbalsem

Op zoek naar een effectieve balsem om pijn te verlichten en het herstel te bevorderen? Tijgerbalsem Wit is de perfecte keuze. Met deze krachtige balsem kunt u spier- en gewrichtspijn verlichten, stijfheid verminderen en het herstelproces versnellen. Bij Tijgerbalsem begrijpen we dat pijn uw dagelijkse activiteiten kan belemmeren, en daarom hebben we deze balsem ontwikkeld om u verlichting te bieden.

Waarom Tijgerbalsem Wit gebruiken?

Tijgerbalsem Wit biedt verschillende voordelen voor pijnverlichting en herstel. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Tijgerbalsem Wit:

  • Krachtige pijnverlichting: Tijgerbalsem Wit bevat een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder kamfer en menthol, die samenwerken om pijn te verlichten en de doorbloeding te bevorderen.
  • Verlicht spier- en gewrichtspijn: De balsem kan helpen bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn, zoals bij verstuikingen, kneuzingen, artritis en stijve spieren.
  • Verbetert de mobiliteit: Tijgerbalsem Wit kan stijfheid verminderen en de mobiliteit van de gewrichten verbeteren, waardoor u gemakkelijker kunt bewegen.
  • Bevordert het herstel: Door de bevordering van de doorbloeding kan Tijgerbalsem Wit het herstelproces versnellen, waardoor u sneller kunt herstellen van blessures of overbelasting.

Met Tijgerbalsem Wit kunt u pijn verlichten en uw herstel bevorderen. Het is een essentieel product voor iedereen die op zoek is naar effectieve pijnverlichting en ondersteuning bij het herstelproces.

Wanneer Tijgerbalsem Wit gebruiken?

Tijgerbalsem Wit kan in verschillende situaties worden gebruikt om pijn te verlichten en het herstel te bevorderen. Hier zijn enkele momenten waarop u Tijgerbalsem Wit kunt gebruiken:

  • Spier- en gewrichtspijn: Breng Tijgerbalsem Wit aan op pijnlijke spieren en gewrichten om directe verlichting te ervaren bij bijvoorbeeld verstuikingen, kneuzingen, artritis of stijve spieren.
  • Overbelasting: Als u uw spieren heeft overbelast door intensieve fysieke activiteit, kan Tijgerbalsem Wit helpen om de pijn te verminderen en het herstel te bevorderen.
  • Stijve spieren: Gebruik Tijgerbalsem Wit om stijfheid in de spieren te verminderen en de mobiliteit te verbeteren, vooral na langdurige inactiviteit of bij het ontwaken.
  • Ontspanning: Tijgerbalsem Wit kan ook worden gebruikt voor een ontspannende massage om de doorbloeding te bevorderen en spanning in de spieren te verminderen.

Met Tijgerbalsem Wit kunt u op een krachtige en natuurlijke manier pijn verlichten en uw herstel bevorderen. Bestel nu Tijgerbalsem Wit en ervaar de verlichting die u verdient.

Samenstelling
Camphor BP, Menthol BP, Cajuput Oil BPC, Dementholised Mint Oil BP, Clove Oil, Paraffin & Petrolatum.

Dosering
Een vingertip is vaak al voldoende.

Let op!
Niet aanbrengen op een geirriteerde huid, op slijmvliezen of in de ogen.

Type
Balsem
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Spier & gewricht
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
19 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: