Fire Angel SB-INT Optische rookmelder 9V batterij

Fire Angel SB-INT Optische rookmelder 9V batterij

RK.SB5-INT
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 21,18
Inclusief BTW
€ 17,50 excl. BTW

De Fire aNGEL sb-int Optische rookmelder, 9V, vervangbare batterij is een rookmelder van het merk Fire Angel.

 

Fire Angel SB-INT Optische Rookmelder 9V Kopen? Ultieme Brandveiligheid

Kies voor optimale brandveiligheid met de Fire Angel SB-INT Optische Rookmelder 9V. Met zijn geavanceerde optische technologie en vervangbare batterij biedt deze rookmelder betrouwbare bescherming voor uw huis. Eenvoudige installatie en een luid alarm zorgen ervoor dat u snel wordt gewaarschuwd bij rookontwikkeling. Investeer in uw veiligheid en die van uw gezin door nu de Fire Angel SB-INT Optische Rookmelder 9V te kopen.

De Fire Angel SB-INT Optische rookmelder, 9V, vervangbare batterij is een rookmelder van het merk Fire Angel. De rookmelder gaat 10 jaar mee, maar na 5 jaar moet u eenmalig de batterij vervangen. De batterij van de rookmelder is een 9V alkaline batterij. U kunt de rookmelder aan het plafond hangen en aan de muur. De melder beschikt over Smart Silence technologie. Dat houdt in dat de melder 10 minuten stil kan worden gehouden. De melder zal na de 10 minuten weer een signaal afgeven als er dan toch nog rook is. De rookmelder heeft een grote test en pauze knop. Het volume van de melder is 85dB op 3 meter afstand. De rookmelder heeft 5 jaar garantie.

Vanaf wanneer is een rookmelder verplicht?

Vanaf 1 juli 2022 is het vanuit de overheid verplicht om op elke woonetage een rookmelder te hebben hangen. Dit is gedaan om branden eerder te detecteren. Zo kunnen mensen eerder het gevaar ontvluchten en noodhulp oproepen.

Kenmerken

  • Smart Silence technologie
  • 5 jaar garantie
  • Na 5 jaar eenmalig de batterij vervangen
  • 10 jaar levensduur
  • Volume: 85dB op 3 meter afstand
Kleur
Wit
Fabrikant
Fire Angel
Garantie
5 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Stroomtoevoer
Batterij
Koppelmogelijkheden
Niet Koppelbaar

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: