Chemotherm Sport Thermo Massage Olie 500 ml

Chemotherm Sport Thermo Massage Olie 500 ml

800.1024
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 22,92
Inclusief BTW
€ 18,94 excl. BTW

 

Chemotherm Massageolie kopen? Optimaliseer uw sportmassage met Chemotherm

Op zoek naar een hoogwaardige massageolie voor uw sportmassages? Chemotherm Massageolie is de perfecte keuze. Met deze speciale olie kunt u uw sportmassages naar een hoger niveau tillen. Bij Chemotherm begrijpen we dat een goede massageolie essentieel is voor een effectieve massage, en daarom hebben we deze olie ontwikkeld om uw massage-ervaring te verbeteren.

Waarom Chemotherm Sportmassageolie gebruiken?

Chemotherm Massageolie biedt verschillende voordelen voor uw sportmassages. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Chemotherm Massageolie:

  • Verhoogt de effectiviteit van de massage: Chemotherm Massageolie is speciaal samengesteld om de wrijving tijdens de massage te verminderen, waardoor de handen soepel over de huid glijden en de massage effectiever wordt.
  • Verwarmend effect: De olie heeft een verwarmend effect op de spieren, waardoor deze ontspannen en de doorbloeding wordt bevorderd.
  • Verlicht spierspanning: Chemotherm Massageolie helpt bij het verminderen van spierspanning en het losmaken van knopen en verklevingen in de spieren.
  • Huidverzorging: De olie bevat natuurlijke ingrediënten zoals eucalyptus en rozemarijn die de huid verzorgen en hydrateren.

Met Chemotherm Massageolie kunt u uw sportmassages naar een hoger niveau tillen en de voordelen voor uw cliënten vergroten. Het is een essentieel product voor elke professionele masseur.

Wanneer Chemotherm Massageolie gebruiken?

Chemotherm Massageolie kan in verschillende situaties gebruikt worden om optimaal van de voordelen te profiteren. Hier zijn enkele momenten waarop u Chemotherm Massageolie kunt gebruiken:

  • Sportmassages: Gebruik Chemotherm Massageolie tijdens sportmassages om de spieren op te warmen, spanning te verminderen en het herstel te bevorderen.
  • Diepe weefselmassages: De olie is ideaal voor diepe weefselmassages om knopen en verklevingen in de spieren los te maken.
  • Ontspanningsmassages: Breng Chemotherm Massageolie aan tijdens ontspanningsmassages om de huid te verzorgen en een kalmerend effect te bieden.
  • Na intensieve trainingen: Gebruik Chemotherm Massageolie na intensieve trainingen om de spieren te ontspannen en het herstelproces te versnellen.

Met Chemotherm Massageolie kunt u uw massages naar een hoger niveau tillen en uw cliënten een optimale ervaring bieden. Bestel nu Chemotherm Massageolie en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige massageolie.

Kleur
Rood
Materiaal
Vloeistof
Producttype
Fles
Type
Olie
Fabrikant
Chemodis
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Huid
Spier & gewricht
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
500ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: