Strepfen munt & kers keelspray 15ml

Strepfen munt & kers keelspray 15ml

350.951189
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,86
Inclusief BTW
€ 9,96 excl. BTW

 

Strepfen Keelspray Kopen?

Ben je op zoek naar verlichting voor een pijnlijke keel? Overweeg dan Strepfen Keelspray met flurbiprofen als actief bestanddeel.

Waarom Strepfen Keelspray?

Strepfen Keelspray is speciaal ontwikkeld om pijn en ontsteking in de keel te verlichten. Deze keelspray bevat flurbiprofen, een niet-steroïde ontstekingsremmende stof (NSAID) die effectief is in het verminderen van pijn en ontsteking in de keel. Hier zijn enkele voordelen van Strepfen Keelspray:

Voordelen van Strepfen Keelspray:

  1. Gerichte keelverlichting: Strepfen Keelspray is ontworpen om direct op de geïrriteerde keel te worden aangebracht, waardoor het een effectieve en gerichte keelverlichting biedt.

  2. Ontstekingsremmend: Flurbiprofen heeft krachtige ontstekingsremmende eigenschappen, wat kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in de keel die vaak gepaard gaan met keelpijn.

  3. Langdurige werking: Strepfen Keelspray biedt langdurige verlichting, wat betekent dat je minder vaak een dosis hoeft in te nemen om je keelpijn onder controle te houden.

  4. Snelle absorptie: De actieve ingrediënten in Strepfen Keelspray worden snel geabsorbeerd in het keelweefsel, wat resulteert in snelle verlichting van de pijn en irritatie.

Hoe werkt Strepfen Keelspray?

Strepfen Keelspray bevat flurbiprofen, een NSAID die pijn en ontsteking vermindert door de productie van prostaglandines te remmen. Prostaglandines zijn stoffen in het lichaam die betrokken zijn bij ontstekingsreacties en pijn. Door de productie van prostaglandines te verminderen, helpt flurbiprofen bij het verminderen van ontsteking en pijn in de keel.

Voor welke leeftijd is Strepfen Keelspray geschikt?

Strepfen Keelspray is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar en ouder. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter of zoals geadviseerd door een arts. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Wat is de dosering van Strepfen keelspray?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Strepfen keelspray 15ml:

Eén dosis van 3 verstuivingen achter in de keel om de 3 tot 6 uur indien nodig. Gebruik maximaal 5 doses in 24 uur.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling
Werkzame stoffen:  Eén dosis (3 verstuivingen) bevat 8,75 mg flurbiprofen,
overeenkomend met 16,2 mg/ml flurbiprofen.
Hulpstoffen:  betadex, dinatriumfosfaatdodecahydraat, citroenzuurmonohydraat, methylparahydoxybenzoaat (E218), propylparahydroxybenzoaat (E216), natriumhydroxide, muntsmaakstof (bevat aromastof(fen), propyleenglycol (E1520) en glyceroltriacetaat (Triacetine)
(E1518)), kersensmaakstof aroma (bevat aromastof(fen), aromatiserende bereiding(en), propyleenglycol (E1520), en water), N-2,3-trimethyl-2-isopropylbutanamide, natriumsacharine, hydroxypropylbetadex en gezuiverd water.

RVG-nummer: 114130

Merk
Strepfen
Toedieningsvorm
Spray
Actieve stof
Flurbiprofen
Fabrikant
ReckittBenckiser HC
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
15 ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: