Lifehammer Oranje

Lifehammer Oranje

800.LH10ECO0
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 21,68
Inclusief BTW
€ 17,92 excl. BTW
Veiligheidshamer oranje met zwarte houder en gordelsnijder..........

 

Lifehammer kopen? Veiligheid eerst met een essentiële veiligheidshamer in de auto!

Overweeg je een Lifehammer aan te schaffen? Wacht niet langer! Een veiligheidshamer is een onmisbaar instrument dat je veiligheid in noodgevallen aanzienlijk vergroot, vooral als je onderweg bent. Veiligheidshamer oranje met zwarte houder en gordelsnijder.

Waarom een veiligheidshamer in de auto?

Een veiligheidshamer is een kleine investering met levensreddende voordelen:

  • Snelle ontsnapping bij noodgevallen: In geval van een ongeval of te water raken, biedt de veiligheidshamer een eenvoudige en snelle manier om jezelf en anderen uit het voertuig te bevrijden.

  • Ramen breken met minimale inspanning: De speciaal ontworpen hamerkop kan autoruiten moeiteloos en effectief breken, zelfs als je niet veel kracht hebt.

  • Ingebouwde gordelsnijder: Veiligheidshamers zijn vaak uitgerust met een gordelsnijder, wat van cruciaal belang kan zijn als je vastzit door een vastgelopen gordel.

  • Compact en handig: Dankzij het compacte formaat past de veiligheidshamer gemakkelijk in het handschoenenkastje, onder de stoel of in deurvakken.

  • Gemoedsrust onderweg: Met een veiligheidshamer in de auto ben je voorbereid op onverwachte noodgevallen, waardoor je gemoedsrust hebt tijdens je reizen.

Bestel nu je Lifehammer voor onmiddellijke veiligheid

Investeer in je veiligheid en die van je medepassagiers door een Lifehammer aan te schaffen. Wacht niet tot het te laat is - bestel nu en zorg ervoor dat je altijd bent uitgerust met een levensreddend hulpmiddel voor elke situatie op de weg!

Kleur
Oranje
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: