Verbanddoos EHBO Sanaplast Auto DIN-13164

Verbanddoos EHBO Sanaplast Auto DIN-13164

700.1077
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 11,99
Inclusief BTW
€ 11,00 excl. BTW

Bestel een complete auto ehbo doos volgens de laatste norm veiligheidsnorm DIN-13164. Een complete verbanddoos met alle benodigde ehbo artikelen voor onderweg voor zowel de auto, bestelbus of vrachtwagen. In veel europese landen is het verplicht om een Auto verbanddoos aanwezig te volgens de europese regelgeving.

 

Verbanddoos voor de auto kopen?

Deze verbanddoos Auto volgens de laatste veiligheidsnormering DIN-13164 is voorzien van alle basis EHBO materialen voor de auto, bestelbus, vrachtwagen, caravan en camper. Breid de uitrusting uit met een Safetypen of veiligheidsvest wat in veel europese landen naast de EHBO Doos auto verplicht is.

Tevens kunt u in onze webshop terecht voor het aanvullen van de inhoud van uw EHBO trommel. De inhoud van deze verbanddoos voldoet aan de norm DIN 13164. Deze norm schrijft voor welke EHBO-middelen in uw voertuig aanwezig moeten zijn.

Wat is het voordeel van de Auto verbanddoos?

  • Volgens normering DIN 13164
  • Compact
  • Bevat alle materialen voor onderweg
  • Afmeting: 26 x 17 x 8 cm
  • Voorzien van sluitclips
  • Stevige ABS verbanddoos

In welke landen heb ik een auto verbanddoos nodig?

Wanneer u met uw auto, bus of vrachtwagen door het land rijdt waar het verplicht is een EHBO-koffer bij u te hebben, voldoet deze verbanddoos. Ook in verschillende landen is het verplicht om een EHBO-doos in uw auto te hebben, zoals in:

  • België, Bulgarije, Duitsland, Estland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Turkije, Oekraïne, Oostenrijk, Roemenië, Rusland, Servië & Montenegro, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Macedonië, Wit-Rusland.

Met een niet-Nederlands kenteken is het ook verplicht in België en Duitsland om een verbanddoos auto DIN-13164 aanwezig te hebben.

Kleur
Wit
Materiaal
ABS
Afmeting
26 x 17 x 8 cm
Fabrikant
Sanaplast
BTW
9%
Wandhouder
Nee
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Geschikt voor
Thuis
Werk
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
DIN-13164

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: