Blusdeken 180 x 180 cm
Blusdeken 180 x 180 cm
Blusdeken 180 x 180 cm
Blusdeken 180 x 180 cm
Blusdeken 180 x 180 cm
Blusdeken 180 x 180 cm

Blusdeken 180 x 180 cm

2000.180.1.1
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 30,18
Inclusief BTW
€ 24,94 excl. BTW

De blusdeken van MHCI is een deken. De blusdekens zijn makkelijk te gebruiken om een vuur in een vroeg stadium te doven. De dekens zijn niet geschikt voor een olie- en vetbrand of een vlam in de pan brand. Volg de instructies op de verpakking.

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
4 7.5% € 9,05
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
4 7.5% € 31,03
 

Blusdeken kopen? Kies de juiste blusdeken voor elke brand

Als u op zoek bent naar een effectieve en betrouwbare manier om kleine branden te blussen, dan is het kopen van een blusdeken een verstandige keuze. Een blusdeken is een essentieel brandveiligheidsmiddel dat in geval van nood snel kan worden ingezet om branden te doven en de verspreiding ervan te voorkomen. Bij het kopen van een blusdeken is het belangrijk om te weten welke blusdeken u nodig heeft voor verschillende soorten branden, waar u de blusdeken het beste kunt ophangen en of een blusdeken gekeurd moet worden.

Welke blusdeken heb ik nodig bij welke brand?

Blusdekens zijn ontworpen om verschillende soorten branden te bestrijden. Het is belangrijk om een blusdeken te kiezen die geschikt is voor het type brand dat u mogelijk wilt blussen. Over het algemeen kunnen blusdekens gebruikt worden voor het doven van kleine branden zoals vlam-in-de-pan branden, brandende kleding of brandende afvalbakken. Voor branden van vet of olie, zoals bijvoorbeeld een vlam-in-de-pan brand, is een speciale vetbrandblusdeken geschikt. Deze blusdekens zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen en vlammen dooft door de zuurstof af te sluiten. Voor andere branden, zoals brandende kleding of kleine elektrische branden, kunt u gebruik maken van een standaard blusdeken.

Waar hang ik mijn blusdeken op?

Het is belangrijk om uw blusdeken op een goed zichtbare en gemakkelijk bereikbare plaats op te hangen. Plaats de blusdeken bij voorkeur in de buurt van potentiële brandhaarden, zoals de keuken of de werkplaats. Zorg ervoor dat de blusdeken niet verstopt is en dat iedereen in uw huis of bedrijf weet waar deze zich bevindt. Een handige plek om de blusdeken op te hangen is bijvoorbeeld aan de binnenkant van een keukenkastje of aan de muur in de buurt van het fornuis.

Moet een blusdeken gekeurd worden?

Hoewel er geen wettelijke verplichting is om een blusdeken periodiek te laten keuren, wordt het wel aanbevolen om de blusdeken regelmatig te controleren op eventuele beschadigingen of veroudering. Indien er sprake is van beschadigingen, zoals scheuren of losse draden, of als de blusdeken ouder is dan de aanbevolen levensduur, is het verstandig om deze te vervangen. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de blusdeken voor specifieke instructies met betrekking tot inspectie en vervanging.

Door een blusdeken te kopen en op de juiste manier te gebruiken, kunt u snel en effectief reageren in geval van een kleine brand. Zorg ervoor dat u bekend bent met de instructies voor het gebruik van de blusdeken en dat u weet welke blusdeken geschikt is voor welke brand. Hang de blusdeken op een goed zichtbare plaats en controleer regelmatig de conditie van de blusdeken. Zo zorgt u voor een veilige omgeving en kunt u adequaat handelen in geval van een noodsituatie.

Kenmerken

  • Afmeting: Breedte 180cm x Lengte 180cm
  • Materiaal: Geweven glasvezel
  • Niet geschikt voor olie- en vetbrand
Kleur
Rood
Materiaal
Glasvezel
Afmeting
180 x 180 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: