Blusdeken 100x100 cm

Blusdeken 100 x 100 cm

2000.100.1
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 16,07
Inclusief BTW
€ 13,28 excl. BTW

De blusdeken van MHCI is een deken. De blusdekens zijn makkelijk te gebruiken om een vuur in een vroeg stadium te doven. De dekens zijn niet geschikt voor een olie- en vetbrand of een vlam in de pan brand. Volg de instructies op de verpakking.

 

Blusdeken kopen? Kies de juiste blusdeken voor elke brand

Denkt u eraan een blusdeken te kopen? Een blusdeken is een essentieel brandveiligheidsmiddel dat in geval van een kleine brand snel kan worden ingezet om de brand te doven en verdere verspreiding te voorkomen. Het is belangrijk om de juiste blusdeken te kiezen die past bij het type brand dat u mogelijk wilt blussen. Daarnaast zijn er ook enkele wettelijke overwegingen met betrekking tot het hebben van een blusdeken in de keuken.

Welke blusdeken heb ik nodig bij welke brand?

Blusdekens zijn ontworpen om verschillende soorten branden te bestrijden. Het is belangrijk om een blusdeken te kiezen die geschikt is voor het type brand dat u mogelijk wilt blussen. Over het algemeen kunnen blusdekens gebruikt worden voor het doven van kleine branden, zoals brandende kleding, brandende afvalbakken of vlam-in-de-pan branden. Voor branden van vet of olie, zoals bij een vlam-in-de-pan brand, is een speciale vetbrandblusdeken geschikt. Deze blusdekens zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen en vlammen dooft door de zuurstof af te sluiten. Voor andere branden, zoals brandende kleding of kleine elektrische branden, kunt u gebruik maken van een standaard blusdeken.

Waarom een blusdeken?

Een blusdeken is een eenvoudig en effectief middel om kleine branden te doven. Het biedt directe bescherming en kan snel worden gebruikt zonder dat er specifieke training vereist is. Een blusdeken kan helpen om een beginnende brand te blussen voordat deze zich verder verspreidt en groter wordt. Het is een veilige en betrouwbare optie voor thuis, op kantoor, in de keuken, in de garage en andere ruimtes waar brandgevaar kan ontstaan.

Ben ik verplicht om een blusdeken in de keuken te hebben?

In Nederland bestaat er geen wettelijke verplichting om een blusdeken in de keuken te hebben. Echter, vanuit het oogpunt van brandveiligheid wordt het sterk aanbevolen om een blusdeken in de keuken aanwezig te hebben. De keuken is namelijk een risicovolle ruimte waar brand kan ontstaan door bijvoorbeeld vlam in de pan, brandende olie of brandende kleding. Een blusdeken kan snel worden gebruikt om dergelijke branden te doven en schade te voorkomen. Het is dus verstandig om een blusdeken in de keuken op een goed zichtbare en gemakkelijk bereikbare plaats op te hangen.

Als u overweegt een blusdeken te kopen, zorg er dan voor dat u de juiste blusdeken kiest voor het type brand dat u mogelijk wilt blussen. Een blusdeken is een handig en effectief brandveiligheidsmiddel dat u en uw omgeving beschermt. Overweeg ook om een blusdeken in uw keuken op te hangen voor extra brandveiligheid. Het is beter om goed voorbereid te zijn en snel te kunnen handelen in geval van een noodsituatie.

Het Blusdeken 100x100 cm is een blusdeken dat u kunt gebruiken bij beginnede branden. Het blusdeken is eenvoudig te gebruiken. Het blusdeken is eenvoudig te makkelijk te gebruiken. Ook staat op de hoes van het deken instructies inclusief pictogrammen. Het blusdeken is gemaakt van geweven glasvezel. Het geweven glasvezel is een materiaal dat moeilijk brand waardoor u de tijd heeft om het vuur te stoppen. De blusdekens zijn in verschillende maten verkrijgbraar. Het wordt niet aangeraden om een blusdeken te gebruiken bij een vlam in de pan brand of een olie- en vetbrand.

Kenmerken

  • Afmeting: Breedte 100cm x Lengte 100cm
  • Materiaal: Geweven glasvezel
  • Niet geschikt voor olie- en vetbrand
Kleur
Rood
Materiaal
Glasvezel
Afmeting
100 x 100 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: