Bacillol Zero Tissues 100 stuks
Bacillol Zero Tissues 100 stuks
Bacillol Zero Tissues 100 stuks
Bacillol Zero Tissues 100 stuks

Bacillol Zero Tissues 100 stuks

350.9819350
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 13,26
Inclusief BTW
€ 10,96 excl. BTW

 

Bacillol Zero Tissues kopen? Waarom Bacillol Zero Tissues? Wat zijn de voordelen van Bacillol Zero Tissues?

In een wereld waarin hygiëne en gezondheid van het grootste belang zijn, spelen reinigingsdoekjes een cruciale rol. Bacillol Zero Tissues zijn een geavanceerd product dat speciaal is ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen. 

Bacillol Zero tissues: Krachtige desinfectie en reiniging

Bacillol Zero Tissues zijn gebruiksklare reinigings- en desinfectiedoekjes die een scala aan voordelen bieden om aan uw hygiënebehoeften te voldoen. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om deze doekjes aan te schaffen:

Volledig virucide in 2 minuten

Een van de meest opvallende voordelen van Bacillol Zero Tissues is dat ze volledig virucide zijn in slechts 2 minuten. Dit betekent dat ze effectief zijn tegen virussen, waaronder potentieel gevaarlijke ziekteverwekkers. In situaties waarin snelle desinfectie van groot belang is, bieden deze doekjes een betrouwbare oplossing.

BPR goedgekeurd en CTGB geregistreerd

Bacillol Zero Tissues zijn BPR (Biocidal Products Regulation) goedgekeurd en CTGB (College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden) geregistreerd met registratienummer EU-0031240-0000. Dit is een garantie dat dit product voldoet aan strikte regelgeving en normen voor desinfectie en reiniging.

Natuurlijke ingrediënten

Meer dan 98,5% van de ingrediënten in Bacillol Zero Tissues zijn natuurlijk. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze en vermindert de blootstelling aan synthetische chemicaliën. Het is een bewuste keuze voor zowel uw gezondheid als het milieu.

Vrij van parfum en kleurstof

Bacillol Zero Tissues zijn vrij van parfum en kleurstof. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in situaties waar gevoeligheid voor geuren of kleurstoffen een zorg kan zijn. De afwezigheid van parfum en kleurstof zorgt ook voor een aangename en neutrale reinigingservaring.

Gepatenteerde formule - Organisch zuur complex

De doeltreffendheid van Bacillol Zero Tissues is te danken aan hun gepatenteerde formule met een Organisch Zuur Complex. Dit complex zorgt voor een krachtige desinfectie en reiniging, terwijl het tegelijkertijd natuurlijke ingrediënten bevat.

Geen gevarensymbolen op het label

Een geruststellend kenmerk van Bacillol Zero Tissues is dat ze geen gevarensymbolen op het label hebben. Dit betekent dat ze veilig en gemakkelijk kunnen worden gebruikt zonder zorgen over potentieel schadelijke stoffen.

Uitstekende materiaalcompatibiliteit

Bacillol Zero Tissues bieden uitstekende materiaalcompatibiliteit met alle oppervlakken die dicht bij de patiënt zijn. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in medische omgevingen waar zowel effectieve desinfectie als materiaalvriendelijkheid van essentieel belang zijn.

Praktisch vouwsysteem

Dankzij het praktische vouwsysteem van Bacillol Zero Tissues kunnen individuele doekjes veilig en gemakkelijk uit het hersluitbare flowpack worden gehaald. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak en zorgt ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid desinfectiemiddel bij de hand heeft. Het handige formaat maakt ze ook geschikt om mee te nemen onderweg.

Duurzaam nonwoven van hoge kwaliteit

Bacillol Zero Tissues zijn vervaardigd van duurzaam nonwoven materiaal van hoge kwaliteit. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik en niet snel zullen scheuren of uiteenvallen. U kunt erop vertrouwen dat deze doekjes hun taak met efficiëntie en duurzaamheid zullen vervullen.

Uitstekende bevochtiging en reinigingsvermogen

Naast desinfectie bieden Bacillol Zero Tissues uitstekende bevochtiging en reinigingsvermogen. Ze verwijderen vuil, vet en vlekken van oppervlakken, waardoor ze er schoon en fris uitzien. Dit maakt het product veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan schoonmaaktaken.

Specificaties Bacillol Zero tissues 100 stuks

  • Inhoud: 100 stuks
  • BPR goedkeuringsnummer: EU-0031240-0000
  • Afmeting doekje: 180 x 200 mm 
  • Samenstelling: 98,5% natuurlijke producten
  • Hartmann artikelnummer: 981 699
Merk
Bacillol
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: