Bacillol Sensitive Tissues 80 stuks
Bacillol Sensitive Tissues 80 stuks
Bacillol Sensitive Tissues 80 stuks
Bacillol Sensitive Tissues 80 stuks

Bacillol Sensitive Tissues 80 stuks

350.981700
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,82
Inclusief BTW
€ 8,94 excl. BTW

 

Bacillol 30 tissues kopen? Waarom Bacillol Sensitive 30 tissues? Wat zijn de voordelen van Bacillol Sensitive tissues?

In een wereld waarin hygiëne en schoonheid van cruciaal belang zijn, spelen reinigings- en desinfectiedoekjes een essentiële rol. Bacillol Sensitive 30 tissues zijn een geavanceerd product dat speciaal is ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen. 

Bacillol Sensitive 30 Tissues: Snel en effectief schoonmaken

Bacillol Sensitive 30 tissues zijn gebruiksklare reinigings- en desinfectiedoekjes die een scala aan voordelen bieden om aan uw hygiënebehoeften te voldoen. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om deze doekjes aan te schaffen:

Gebruiksklaar en direct effectief

Een van de belangrijkste voordelen van Bacillol Sensitive 30 tissues is dat ze gebruiksklaar zijn. U hoeft geen extra stappen te ondernemen om het product te activeren of te verdunnen. Ze zijn direct klaar voor gebruik, wat tijd en moeite bespaart. Of u nu thuis, op het werk of onderweg bent, deze doekjes bieden een directe en effectieve oplossing voor schoonmaken en desinfecteren.

Snelwerkend en zeer effectief reinigingsdoekjes

Bacillol Sensitive 30 tissues staan bekend om hun snelle werking en hoge effectiviteit. Ze zijn ontworpen om snel en grondig te desinfecteren en te reinigen, wat essentieel is in situaties waarin hygiëne van groot belang is. Of u nu oppervlakken, apparatuur, handen of andere objecten moet schoonmaken en desinfecteren, deze doekjes zijn een betrouwbare keuze.

Vrij van aldehyde, geur- en kleurstoffen

Een belangrijk kenmerk van Bacillol Sensitive 30 tissues is dat ze vrij zijn van aldehyde, geur- en kleurstoffen. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in verschillende situaties, zelfs in omgevingen waar gevoeligheid voor bepaalde chemicaliën een zorg kan zijn. De afwezigheid van geur en kleur zorgt ook voor een aangename en neutrale schoonmaakervaring.

Zeer materiaalvriendelijk

Bacillol Sensitive 30 tissues zijn bijzonder materiaalvriendelijk en kunnen veilig worden gebruikt op zelfs de meest gevoelige materialen. Of het nu gaat om elektronica, medische apparatuur, glaswerk of kunststoffen zoals Makrolon®, Plexiglas® en Polysulfon, deze doekjes zullen het materiaal niet beschadigen. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen waar delicate materialen aanwezig zijn.

Praktisch vouwsysteem

Dankzij het praktische vouwsysteem van Bacillol Sensitive 30 tissues kunnen de doekjes veilig en gemakkelijk per stuk uit het hersluitbare flowpack worden gehaald. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak en zorgt ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid desinfectiemiddel bij de hand heeft. Het handige formaat maakt ze ook geschikt om mee te nemen onderweg.

Scheurvast PET-vlies van hoge kwaliteit

De Bacillol Sensitive 30 tissues zijn vervaardigd van hoogwaardig en scheurvast PET-vlies. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik en niet snel zullen scheuren of uiteenvallen. U kunt erop vertrouwen dat deze doekjes hun taak met efficiëntie en duurzaamheid zullen vervullen.

Zonder handschoenen te gebruiken

Een ander voordeel van Bacillol Sensitive 30 tissues is dat ze zonder handschoenen kunnen worden gebruikt. Dit maakt ze gemakkelijk toegankelijk en handig voor dagelijks gebruik. U kunt vertrouwen op de effectieve reiniging en desinfectie zonder extra beschermingsmaatregelen.

Uitstekende vochtiging en reinigingsvermogen

Naast desinfectie bieden Bacillol Sensitive 30 tissues uitstekende bevochtiging en reinigingsvermogen. Ze verwijderen vuil, vet en vlekken van oppervlakken, waardoor ze er schoon en fris uitzien. Dit maakt het product veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan schoonmaaktaken.

Laat zeer weinig residu achter

Bacillol Sensitive 30 tissues zijn ontworpen om zeer weinig residu achter te laten na gebruik. Dit betekent dat u geen zorgen hoeft te maken over plakkerige of vettige resten op oppervlakken of handen. Ze laten een schone en frisse uitstraling achter.

Bacillol Sensitive 30 tissues zijn gebruiksklare reinigings- en desinfectiedoekjes met tal van voordelen. Ze zijn snelwerkend, effectief, vrij van aldehyde, geur- en kleurstoffen, materiaalvriendelijk, praktisch in gebruik, scheurvast, en kunnen zonder handschoenen worden gebruikt. Bovendien bieden ze uitstekende bevochtiging, reinigingsvermogen en laten ze zeer weinig residu achter. Overweeg Bacillol Sensitive 30 tissues voor een betrouwbare en handige manier om uw omgeving hygiënisch te houden en oppervlakken grondig te reinigen en te desinfecteren.

Specificaties Bacillol 30 tissues

  • Inhoud: 80 stuks
  • Hartmann artikelnummer: 9817001
  • CTBG-registratienummer: 16332N
Merk
Bacillol
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
80 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: