Hansaplast Classic 1 m x 6 cm

Hansaplast Classic 1 m x 6 cm

350.654744
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,20
Inclusief BTW
€ 2,94 excl. BTW

Hansaplast Classic textielweefselpleisters zijn geschikt voor het bedekken van alle soorten kleine wondjes

 

Hansaplast Classic Pleisters - Voor Betrouwbare Bescherming

Of het nu gaat om kleine schrammen, snijwonden of wondjes, Hansaplast Classic Pleisters bieden al tientallen jaren vertrouwde bescherming en genezing. Met het innovatieve ontwerp en duurzame materialen zijn de Hansaplast pleisters een onmisbare toevoeging aan een EHBO kit of voor thuisgebruik. 

De Voordelen van Hansaplast Classic Pleisters

Hansaplast Classic Pleisters hebben tal van voordelen die ze onderscheiden van andere pleisters op de markt. Ten eerste zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder textiel pleisters die zacht aanvoelen op de huid. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en minimaliseert irritatie, zelfs bij langdurig dragen. Bovendien zijn deze pleisters waterbestendig, wat betekent dat ze op hun plaats blijven, zelfs wanneer ze in contact komen met water. Een ander voordeel is de betrouwbare kleefkracht van Hansaplast Classic Pleisters. De sterke kleefstof zorgt ervoor dat de pleister stevig op zijn plaats blijft, zodat uw wond ongestoord kan genezen. Deze pleisters zijn ideaal voor dagelijks gebruik en voor situaties waarin beweging en activiteit een rol spelen. De Hansaplast pleisters zijn verkrijgbaar is verschillende maten of als pleisterrol

Waarom Hansaplast kopen?

Hansaplast is een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van wondverzorging. Met tientallen jaren ervaring heeft Hansaplast bewezen een betrouwbare partner te zijn voor mensen over de hele wereld. Het merk wordt vertrouwd door professionals in de gezondheidszorg en gewaardeerd door individuen voor thuisgebruik. Hansaplast blijft toonaangevend dankzij voortdurende productontwikkeling en innovatie. Dit betekent dat wanneer u kiest voor Hansaplast, u kiest voor de nieuwste technologieën en materialen die optimale genezing en bescherming bieden.

Hoe Gebruik Ik Hansaplast Pleisters?

Het gebruik van Hansaplast Classic Pleisters is eenvoudig en effectief. Begin met het reinigen en drogen van het wondgebied. Verwijder vervolgens voorzichtig de beschermlaag van de pleister om de kleefzijde bloot te leggen. Plaats de pleister over de wond en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht. Hansaplast Classic Pleisters zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen worden gedragen totdat de wond volledig is genezen. Ze kunnen ook veilig worden gedragen tijdens dagelijkse activiteiten, zelfs tijdens het douchen, dankzij hun waterbestendigheid. Zorg met de Hansaplast Wondspray dat de wond gereinigd wordt voor het gebruik van de pleister.

Hansaplast Classic Pleisters Kopen

Kies voor de betrouwbare bescherming en genezing van Hansaplast Classic Pleisters. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat u altijd de beste wondverzorging binnen handbereik heeft. Met hun comfortabele textiel pleisters en duurzame ontwerp, zijn Hansaplast Classic Pleisters de ideale keuze voor uzelf en uw gezin. Bespaar niet op kwaliteit als het gaat om wondverzorging - kies voor Hansaplast.

Specificatie Hansaplast Classic 1 m x 6 cm

  • Afmeting: 1 m x 6 cm
  • Luchtdoorlatend
  • Inclusief niet verklevend wondkussen
  • Gemakkelijk op maat te knippen met een verbandschaar
  • Sterke kleefkracht
Materiaal
Textiel
Afmeting
1 m x 6 cm
Fabrikant
Hansaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Thuis
Werk
Soort Pleister
Hansaplast Classic
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: