3M Micropore hechtpleister 2,5 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Micropore hechtpleister 2,5 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Micropore hechtpleister 2,5 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Micropore hechtpleister 2,5 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Micropore hechtpleister 2,5 cm x...
3M Micropore hechtpleister 2,5 cm x...
3M Micropore hechtpleister 2,5 cm x...
3M Micropore hechtpleister 2,5 cm x...

3M Micropore hechtpleister 2,5 cm x 9,1 m 24 stuks

3M.1530-1
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 35,93
Inclusief BTW
€ 32,96 excl. BTW

 

3M Micropore tape kopen? Ontdek de unieke voordelen!

Ben je op zoek naar een betrouwbare, huidvriendelijke hechtpleister? Dan is de 3M Micropore tape 2,5 cm x 9,1 m de perfecte keuze voor jou. Deze hypoallergene, ‘papieren’ pleister is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid en biedt ongeëvenaard comfort. Ontdek je waarom de 3M Micropore tape de nummer één keuze is voor vele zorgprofessionals en consumenten.

Waarom kiezen voor 3M Micropore hechtpleister?

Uitzonderlijk huidvriendelijk

De 3M Micropore hechtpleister staat bekend om zijn hypoallergene eigenschappen. Deze pleister is speciaal ontworpen voor mensen met een gevoelige huid. Je kunt rekenen op minimale huidirritatie, zelfs bij frequent gebruik. Dit maakt het een ideale keuze voor patiënten die regelmatig verband moeten wisselen.

Ademend en comfortabel

Een belangrijk kenmerk van de Micropore tape is de microporeuze structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat waterdamp en lucht gemakkelijk door de pleister heen kunnen, waardoor je huid kan blijven ademen. Dit bevordert het genezingsproces en verhoogt het draagcomfort aanzienlijk.

Sterk zelfklevend vermogen

Wat de Micropore tape extra speciaal maakt, is het zelfklevende effect dat met de tijd toeneemt. Dit betekent dat de pleister steeds beter blijft zitten, zonder aan kracht te verliezen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de pleister losraakt, wat een geruststellend idee is bij langdurig gebruik.

Pijnloos te verwijderen

Een veelvoorkomend probleem bij het verwijderen van pleisters is de pijn en irritatie die het met zich meebrengt. De 3M Micropore tape lost dit probleem op door pijnloze verwijdering te garanderen. Daarnaast laat het geen kleverige restjes achter op de huid, wat een veelvoorkomende ergernis elimineert.

Röntgendoorlatend

Een unieke eigenschap van de 3M Micropore tape is dat het röntgenstralen doorlaat. Dit betekent dat je voor röntgenonderzoeken de pleister niet hoeft te verwijderen, wat tijd bespaart en het comfort voor de patiënt verhoogt.

Voordelen op een rij:

  • Hypoallergeen: Ideaal voor de gevoelige huid.
  • Microporeus: Laat de huid ademen.
  • Zelfklevend: Blijft perfect zitten.
  • Pijnloze Verwijdering: Geen klevende restjes.
  • Röntgendoorlatend: Efficiënt bij onderzoeken.

De 3M Micropore tape wordt geleverd in een verpakking van 24 rollen, wat zorgt voor een ruime voorraad. Dit is ideaal voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Je kunt de pleisters eenvoudig bestellen en ze worden snel bij je thuis of in de instelling geleverd.

Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of iemand die op zoek is naar een huidvriendelijke oplossing voor persoonlijk gebruik, de 3M Micropore hechtpleister is de ideale keuze. Met zijn unieke combinatie van huidvriendelijkheid, ademend vermogen, sterke kleefkracht, pijnloze verwijdering en röntgendoorlatendheid, biedt het ongeëvenaarde voordelen. Bestel nu en ervaar zelf het verschil dat de 3M Micropore tape kan maken in jouw dagelijkse zorgpraktijk.

Productspecificaties Micropore hechtpleister 1530-1 2,5 cm x 9,1 m

  • 3M artikelnummer: 1530-1
  • Artikelreferentie 3M: 7000032744
  • Inhoud: 24 rollen
  • Afmeting hechtpleister: Breedte x lengte: 2,5 cm x 9,1 m
Merk
Micropore
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
24 Stuks

Bijbehorende producten