Brandblusser Schuim 9LTR Flameline ECO
Brandblusser Schuim 9LTR Flameline ECO
 • -€ 18,15
Brandblusser Schuim 9LTR Flameline ECO
Brandblusser Schuim 9LTR Flameline ECO

Brandblusser Schuim 9LTR Flameline ECO

FL.10.0105
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 47,06 € 65,21 -€ 18,15
Inclusief BTW
€ 38,89 excl. BTW

 

ECO Schuimblusser of Flameline ECO Schuimblusser Kopen? Kies voor de 9 Liter ECO Schuimblusser voor Duurzaam Blussen!

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke schuimblusser en twijfelt u tussen de gewone schuimblusser en de Flameline ECO schuimblusser? De 9 liter ECO schuimblusser van Flameline biedt een krachtige en duurzame oplossing voor het blussen van vaste stoffen (brandklasse A) en vloeistoffen (brandklasse B). Deze sproeischuimblusser is ideaal voor gebruik in huishoudens, kantoren, winkels en andere ruimtes waar milieubewustheid en effectieve brandbestrijding hand in hand gaan.

Wanneer Heeft u een 9 Liter ECO Schuimblusser Nodig?

De 9 liter ECO schuimblusser is ideaal voor situaties waar een middelgrote bluscapaciteit vereist is en waar brandrisico's voornamelijk bestaan uit vaste stoffen en vloeistoffen. Deze schuim brandblusser biedt effectieve brandbestrijding en is geschikt voor veelvoorkomende branden in huiselijke en zakelijke omgevingen. Met deze kleine brandblusser kunt u direct en adequaat reageren bij een beginnende brand.

Hoeveel ECO Schuimblussers Heeft u Nodig per m²?

De hoeveelheid ECO schuimblussers die u per m² nodig heeft, hangt af van verschillende factoren, waaronder de brandrisico's en de grootte van de ruimte. Als algemene richtlijn wordt aanbevolen om ten minste één 9 liter ECO schuimblusser per 200 m² te hebben in huishoudens, kantoren en winkels. Deze richtlijn kan variëren afhankelijk van de specifieke brandrisico's en voorschriften.

Waarom een Flameline ECO Schuimblusser?

De Flameline ECO schuimblusser staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze schuimblusser is speciaal ontworpen om het milieu zo min mogelijk te belasten, terwijl het nog steeds een effectief blusmiddel biedt voor branden van klasse A en B. De 9 liter ECO schuimblusser van Flameline voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en is een verantwoorde keuze voor milieubewuste brandbestrijding.

Investeer in duurzame veiligheid met de 9 liter ECO schuimblusser van Flameline. Met deze milieuvriendelijke en effectieve schuimbrandblusser bent u voorbereid op verschillende brandgevaren zonder het milieu te schaden. Kies voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van Flameline en verzeker uzelf van een verantwoorde brandbestrijding in verschillende situaties.

Specificaties

 • Gewicht: 9 Liter
 • Brandklasse: ABF
 • Hoogte: 59,5 cm
 • Breedte: 26 cm
 • Gewicht 14,3 KG
 • Geschikt voor: Kantoren, magazijn & thuis
 • Spuitduur 45 seconden
 • Spuitbereik: 5 meter
 • Blusrating 43 A / 288 B / 40 F
 • Materiaal: Metaal
 • Geschikt voor temperaturen van 0 °C tot plus 60 °C

 

Fluorvrij
Nee
Blusrating
43 A / 288 B / 40 F
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Schuim (AB)
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
9 Liter

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: